Το KOZANILIFE.GR προτείνει: ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Afterschool – Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης όχι στα λόγια… αλλά με δεδομένα 
 • Είμαστε μέλος του μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηρίων στην Ελλάδα και εφαρμόζουμε το σύστημα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ένα σύστημα που έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και που πολλοί προσπαθούν να αντιγράψουν.
 • Είμαστε σίγουρα από τα πιο σύγχρονα φροντιστήρια σήμερα στη χώρα, με διαδραστικούς προτζέκτορες, γραφίδες με οθόνη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μεγάλες οθόνες παρακολούθησης και πολλά άλλα που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό των αιθουσών.
 • Αποσπάσαμε Χρυσό Βραβείο ψηφιακής εκπαίδευσης EDUCATION LEADERS AWARDS, φέρνοντάς μας στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα φροντιστήρια της χώρας.
 • Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές, προσφέροντας όλα τα μαθήματα και διαθέτουμε μια ομάδα που είναι συνεχώς δίπλα στους μαθητές.
 • Με μικρά τμήματα μέσο όρο 4-5 άτομα και πρόγραμμα εξάσκησης, δίνουμε την προσοχή μας σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.
 • Έχουμε φροντιστηριακά βιβλία σε όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων, γραμμένα από ομάδα συγγραφέων μόνο για το δικό μας φροντιστήριο. Διαθέτουμε όλα αυτά τα βιβλία και σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Με προετοιμασία για την Γ΄ Λυκείου από την Α΄ Λυκείου, ακολουθώντας έναν διαφορετικό οδηγό σπουδών, επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των μαθητών.
 • Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες συμβούλων εκπαίδευσης βοηθώντας όλους τους μαθητές μας αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τις σπουδές του.
 • Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ενημέρωση των γονέων παρέχοντας επτά διαφορετικούς τρόπους ενημέρωσης.
 • Διεξάγουμε Πανελλαδικά διαγωνίσματα κάθε δεύτερο Σάββατο όπως ακριβώς γίνεται στις Πανελλαδικές εξετάσεις σε συνεργασία με πάνω από 90 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, στα οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα πάνω από 10.000 μαθητές.
 • Έχουμε τη δυνατότητα της σύνδεσης οποιασδήποτε στιγμής σε όλες τις αίθουσες ενός μαθητή εξ’ αποστάσεως την ώρα του μαθήματος, καταφέρνοντας έτσι να έχουμε μαθητές και από άλλες περιοχές αλλά και να μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα όποιος μαθητής χρειαστεί να μείνει στο σπίτι για ένα διάστημα.
 
Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που δικαιώνουν το τίτλο μας «Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης»!
 
 
Afterschool , γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο! 
 
Τι είναι η Σχολική Μελέτη;
 
Η Σχολική Μελέτη είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Δημοτικού στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.
 
Πώς γίνεται η Σχολική Μελέτη;
 
Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια των δασκάλων μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.
Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτικοί, αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όταν κάποιος μαθητής χρειαστεί τη βοήθειά τους. Στο τέλος ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και εάν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.
 
Στόχος της Σχολικής Μελέτης;
 
Στόχος μας είναι οι μαθητές να συστηματοποιήσουν τη μελέτη τους, να μάθουν να διαβάζουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω απ’ όλα η προσπάθεια τους να στέφεται με επιτυχία.
 
Που απευθύνεται;
 
Σε μαθητές Δημοτικού από Α’ έως ΣΤ’ τάξη.
 
Ποιοι διδάσκουν;
 
Πτυχιούχοι Δάσκαλοι Παιδαγωγικού Τμήματος και Καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης (μαθηματικός- φιλόλογος).
 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας & επισκεφτείτε το site μας https://www.diakrotima.gr/afterschool 
 
 
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην φροντιστηριακή εκπαίδευση, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούμε σε όλους τους μαθητές μας.
 
Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε στις νέες μας πρότυπες εγκαταστάσεις στην πόλη της Κοζάνης ,στην διεύθυνση Μ. Αλεξάνδρου & Σαρανταπόρου 15.
 
Τηλ.: 24610 35518

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.