Επίσκεψη κλιμακίου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας στην Κοινότητα Περδίκκα για ενημέρωση των εργασιών που εκτελούνται για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου



Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις των κατοίκων της Κοινότητας Περδίκκα λόγω των έργων που εκτελούνται εντός της κοινότητας σε ότι αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου.

Σήμερα 29-08-2022 το πρωί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας / Εορδαίας με κλιμάκιο της Διοίκησης, επισκέφτηκαν την Κοινότητα Περδίκκα για ενημέρωση των εργασιών που εκτελούνται από την ΔΕΔΑ με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου που θα τροφοδοτεί την πόλη της Φλώρινας.

Κατά την επίσκεψη, διαπιστώθηκαν παρατυπίες και ελλιπή μέτρα ασφαλείας που αφορούν και τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας, από την εταιρεία.

Μετά τα διαπιστωθέντα, έγινε συζήτηση με τον αρμόδιο μηχανικό και τον εργοταξιάρχη, του έργου.

Ζητήθηκε από το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου να τηρηθούν με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τα οποία αφορούν και τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας.

Δεσμεύτηκε η εταιρεία μέσω των εκπροσώπων της να τηρήσει τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία, όπως επίσης δεσμεύτηκε για την άμεση ενημέρωση των κατοίκων σε ότι αφορά την ασφάλεια τους επειδή υπάρχει ακτινοβολία από τους ελέγχους των συγκολλήσεων μέσω ραδιογραφιών.

ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.