Η απάντηση του Δήμου Βοΐου στην ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιάτιστας



Ο Δήμος Βοΐου λειτουργεί Δημοτικό Κτηνιατρείο με πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο, μετά από την αδειοδότησή του από τις αρμόδιες Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, στις εγκαταστάσεις του πρώην Κτηνιατρείου Τσοτυλίου. Υπεύθυνος κτηνίατρος φροντίζει για την διαχείριση και την ευζωία των αδέσποτων ζώων σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η διοίκηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιάτιστας «Η Ευθύνη» δυστυχώς αρνείται πεισματικά και χωρίς καμιά δικαιολογία την συνεργασία της με τον υπεύθυνο κτηνίατρο και αντ’ αυτού ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, κείμενο που μοναδικό σκοπό έχει να δυσφημίσει τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τα όργανα του Δήμου Βοΐου.

Επειδή συστηματικά ορισμένα από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο και έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής μας, ο Δήμος Βοΐου θα τους καλέσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αποδείξουν όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.