Με το 3.45 στο Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ!



Η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους, στοχεύει για το 2/2, κόντρα στη Σαμπντόρια.

 

Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για το ζωντανό betshop casino 

 

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (22:00)

 

Ολοκληρώνουμε με τη ματσάρα της Πρέμιερ Λιγκ. Εφιαλτική η εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 2/2 ήττες στη σεζόν. Η μεσοβδόμαδη απόκτηση του παιχταρά Κασεμίρο (δεν υπολογίζεται απόψε) από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφτιαξε κάπως το κλίμα, αναμένεται κι άλλη ενίσχυση, ενώ όλα δείχνουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην ομάδα. Ούτε η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχασε 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η χθεσινή γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι, της επιτρέπει να ρεφάρει τη μία απώλεια, όμως έχει δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς έχει σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι και τουλάχιστον στον πάγκο θα έχει λίγες εναλλακτικές. 

 

➥ Η Λίβερπουλ έχει πάρει τον… αέρα της μεγάλης αντιπάλου της τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας, μάλιστα μεγάλες νίκες. Μία άτυπη ρεβάνς πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό το φετινό καλοκαίρι (4-0 στην Μπανγκόκ). Δεν δικαιολογούν οι εμφανίσεις του φαβορί το σετ αποδόσεων, θα το κοντράρουμε επιλέγοντας το 1 DNB σε απόδοση 3.45 βρίσκουμε το διπλό.

 

  1. Σαμπντόρια – Γιουβέντους (21:45)

 

Η Σαμπντόρια άξιζε καλύτερης τύχης από την ήττα 2-0 από την Αταλάντα στην πρεμιέρα. Είχε αυστηρό ακυρωθέν γκολ στο 0-0 και δύο δοκάρια στο 1-0. Στις επάλξεις ο πολύπειρος φορ Κουαλιαρέλα, όμως θα έρθει από τον πάγκο. Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το… δεξί το πρωτάθλημα, αν και το 3-0 είναι υπερβολικό βάσει της εμφάνισής της κόντρα στη Σασουόλο. Μετά τον Πογκμπά έχασε με τραυματισμό και τον Ντι Μαρία.  

 

➥ Ξεκάθαρο το φαβορί της αναμέτρησης, η Γιούβε μπορεί να φύγει με άνετο διπλό από τη Γένοβα και θα ποντάρουμε κι εδώ στο 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.95.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.