Μάγεψε το κοινό στη λίμνη Πολυφύτου η Ματούλα Ζαμάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μια εκρηκτική και γεμάτη ενέργεια συναυλία απόλαυσε πλήθος κόσμου , δίπλα στη λίμνη Πολυφύτου με φόντο τη γέφυρα Σερβίων και τη δημοφιλή τραγουδίστρια και συνθέτρια Ματούλα Ζαμάνη στο μικρόφωνο, το βράδυ του Σαββάτου.

Η δυναμική της παρουσία επί σκηνής, η επιλογή και εναλλαγή των κομματιών και η ιδιαίτερη αύρα της, δημιουργησε ένα κλίμα δυνατό, παρασέρνοντας το πλήθος να τραγουδά, εκτός από τις επιτυχίες της δισκογραφικής της πορείας, τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών. “Τι κακό κάνω ο καημένος”, “Ηταν μια φορά”,

“Καίγομαι και σιγολιώνω”, “Γιάννη μου το μαντήλι σου”, “Βρέχει στην φτωχογειτονια,” “Μπανιστηρτζου”, ” Τα παιδιά της γειτονιάς σου”, “Ξένος για σένανε και εχθρός”, “Αγάπη”, ” Πριν”, μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Η συναυλία έκλεισε με ένα κομμάτι που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ο κόσμος, “Μιλώ για σένα”, των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Μελίνα Κανά, με τρία εκπληκτικά σόλο drums, βιολιού και κλαρινετου, με τη χαρακτηριστική φωνή της Ματούλας Ζαμάνη και το κοινό να χειροκροτεί.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Σερβίων.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες της Μερόπης Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.