Εμπνεύσεις για σκόρερ σε Αγγλία και Ιταλία



Συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα σκόρερ.

Εδώ θα βρεις ολα τα online casino live!

  1. Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (19:30)

Ξεκινάμε με το παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Premier League για σήμερα. Η Μπόρνμουθ δέχθηκε μια… ξεγυρισμένη τεσσάρα από τη Σίτι, αλλά ποιος μπορεί να την κατηγορήσει για κάτι. Εκρηκτικό το ξεκίνημα της Άρσεναλ, διέλυσε 4-2 τη Λέστερ και έκανε το 2/2. MVP της αναμέτρησης ο Ζεσούς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (θα μπορούσε κι άλλα, έχασε και δύο τετ α τετ) κι έδωσε τις ασίστ στα άλλα δύο. «Καυτός» έχει ξεκινήσει τη θητεία του στη νέα του ομάδα ο Βραζιλιάνος.

➥ Αξίζει να ποντάρουμε στο 3.50 του να ανοίξει το σκορ.

Ίντερ – Σπέτσια (21:45)

Για τη Serie A, η Ίντερ ίδρωσε αλλά ξεκίνησε νικηφόρα στην 1η αγωνιστική, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ κόντρα στη Λέτσε στο 90+5′! Με το… δεξί ξεκίνησε και η Σπέτσια, επικρατώντας της Έμπολι 1-0. Πάντως είναι πλασματικό το «λευκό» παθητικό, κινδύνευσε πολλές φορές να δεχθεί γκολ. Ακλόνητο φαβορί η γηπεδούχος, ωστόσο οι αποδόσεις πάνω της δεν συγκινούν. Θα επιλέξουμε μια έμπνευση, ο Μπαρέλα συνηθίζει τα μακρινά σουτ και ο τρόπου που αμύνεται η Σπέτσια θα του επιτρέψει αρκετά.

➥ Ποντάρουμε στο τολμηρό 5.00 για να βρει δίχτυα ο μέσος της Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.