Μίλτος Τεντόγλου: «Χρυσός» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου – «Η πόλη των Γρεβενών γιορτάζει για τον Μίλτο»



Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και με άλμα ρεκόρ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο σε διάστημα τεσσάρων χρόνων σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με άλμα ρεκόρ 8.52 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο παίρνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αποδεικνύοντας και στη πράξη με άλμα 8.52 το οποίο αποτελεί ρεκόρ αγώνων και κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τεντόγλου είναι μόλις ο τέταρτος back to back πρωταθλητής Ευρώπης μετά τους Βίλεμ Λέχουμ, Ιγκορ Τερ Οβανεσιάν και Γκρεγκ Ράδερφορντ.

«Η πόλη των Γρεβενών εδώ και λίγα λεπτά γιορτάζει για την νέα, μεγάλη επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μας ανέβασε και πάλι στα ουράνια, μέσα από την αποψινή σπουδαία και νικηφόρα του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Το ιστορικό μας Ρολόι και το κτίριο του Δημαρχείου έχουν ήδη φωταγωγηθεί στα μπλε, εκφράζοντας έτσι τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αλλά και ένα ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που έρχονται ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς όλων των Γρεβενιωτών».

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.