Μπελκαμένη: Ένα ψητοπωλείο που αξίζεις να επισκεφθείς – Παραδοσιακές γεύσεις σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον



Στην πανέμορφη Δροσοπηγή Φλώρινας σας περιμένει η ταβέρνα – ψητοπωλείο Μπελκαμένη να σας υποδεχθεί στον ανακαινισμένο χώρο της και να σας προσφέρει μία άνετη φιλοξενία. 

Οι ιδιοκτήτες θα σας περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε ντόπια και ελληνικά κρέατα, και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παϊδάκια και τα σουτζουκάκια ζυγούρι, που μέχρι στιγμής έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. 

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή προσφέρονται αρνάκι στη σούβλα, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, μπριζόλες σούβλας, πανσέτα σούβλας και άλλες εκπλήξεις όπως παραδοσιακή καλαματιανή γουρνοπούλα.

Τις καθημερινές προσφέρονται πιάτα της ώρας με παϊδάκια ζυγούρι, σουτζουκάκια «Μπελκαμένη», μπιφτέκι γίγας «Μπελκαμένη», ψαρονέφρι, χοιρινές μπριζόλες, συκώτι μοσχαρίσιο, λουκάνικο χωριάτικο και πολλά ξεχωριστά πιάτα ημέρας, με χειροποίητες σαλάτες, αλοιφές και ορεκτικά από ολόφρεσκα ντόπια προϊόντα.

Ο Σταύρος Γεωργούλας και η Αρετή Κοσμοπούλου, ιδιοκτήτες της Μπελκαμένης,  έβαλαν ως στόχο και πέτυχαν να προσφέρουν στον επισκέπτη μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, που δύσκολα μπορεί να βρει στην περιοχή, σε συνδυασμό με ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. 

Για κρατήσεις καλέστε στο: 6987.912.249

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος κοινωνικής εκδήλωσης

mpelkameni.gr

F : @tavernampelkameni

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.