Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Θωμά Βελώνη, εκπαιδευτικού και διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης



Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης “Γ. Κονταρής”

Αποχαιρετούμε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι το Διευθυντή μας, συνάδελφο και φίλο, Θωμά Βελώνη, που με τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του γέμισε με θλίψη τις καρδιές μας και δάκρυα τα μάτια μας.
Τις δύσκολες αυτές ώρες, προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στην οικογένειά του υγεία, δύναμη και κουράγιο.

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης “Γ. Κονταρής”.


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κοζάνης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον αδόκητο θάνατο του Θωμά Βελώνη, εκπαιδευτικού και διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γεωργίου Κονταρή (1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης).

Ο εκπαιδευτικός Θωμάς Βελώνης υπηρέτησε την εκπαίδευση από πολλές θέσεις ευθύνης με ήθος και αξιοπρέπεια. Καλό του ταξίδι.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος
Σκόρδας Ιωάννης

Η Γενική Γραμματέας
Πάτσιου Αναστασία


Το διοικητικό συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον θάνατο του εκπαιδευτικού και διευθυντή Θωμά Βελώνη του Δημοτικού Σχολείου Γεωργίου Κονταρή (1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης).

Ο εξαίρετος συνάδελφος Θωμάς Βελώνης διετέλεσε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης.

Με Τιμή

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.