Σοκ στην Άνω Κώμη: Νεκρός 46χρονος μετά από ανακοπή στα “Ζήσεια” – Διακόπηκε η εκδήλωση



Σοκ στην Άνω Κώμη αργά το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, καθώς 46χρονος υπέστη ανακοπή την ώρα που έφευγε, μαζί με τη σύζυγό του, από την πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων “Ζήσεια 2022”, με τον Γιάννη Γρίβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia,ο εν λόγω άντρας,(με καταγωγή από Λιβαδερό, εργαζόμενος σε γνωστή επιχείρηση κρεάτων και πατέρας δυο παιδιών), δεν είχε τις αισθήσεις του και δυο γνωστοί γιατροί της περιοχής (που βρίσκονταν, επίσης, στο πανηγύρι) του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει,σε σύντομο χρονικό διάστημα,το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης,όπουδυστυχώς,κατέληξε.

Όπως είναι φυσικό,το τραγικό αυτό περιστατικό οδήγησε τους διοργανωτές σε διακοπή της όλης εκδήλωσης.

Από το kozanimedia.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Σοκ στην Άνω Κώμη: Νεκρός 46χρονος μετά από ανακοπή στα “Ζήσεια” – Διακόπηκε η εκδήλωση

  1. Κάτι γίνεται εδώ.

    - Edit

    Απαντήστε

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Που είναι οι γιατροί να μιλήσουν για τα τόσα αιφνίδια περιστατικά? Γιατί σιωπούν? Για τα πενηνταευρα πρώτοι είναι. Από την εποχή του εμβολίου οι ξαφνικητιδες οργιάζουν. ΥΓ δεν λέω ότι ευθύνεται το εμβόλιο για το συγκεκριμένο συμβάν προς θεού αλλά ποιος μου λέει ότι είναι και αθώο. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.