Ποιος θα κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Αγγλία



Ο νέος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ξεκίνησε τη σεζόν με δύο γκολ. Μια μέρα νωρίτερα, ο Ντάργουιν Νούνιες συστήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ με γκολ από τον πάγκο. Που θα καταλήξει άραγε το φετινό Χρυσό Παπούτσι της Premier League;

Το δείγμα είναι μικρό, αλλά οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών μάς δίνουν έναν μπούσουλα. Εκεί βλέπουμε πως ο Χάαλαντ είναι το απόλυτο φαβορί. Τι κι αν είναι νέος στο πρωτάθλημα, τι κι αν είναι μόλις 22 ετών, ο Νορβηγός δείχνει πως είναι έτοιμος να φτιάξει το δικό του θρύλο στην ομάδα όπου πριν από αυτόν αγαπήθηκε ιδιαίτερα ο πατέρας του.

Δεύτερος στις αποδόσεις είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που πέρσι κατέκτησε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, το τρίτο της καριέρας του (για την ακρίβεια, μοιράστηκε την πρωτιά με τον Σον της Τότεναμ). Και ο Αιγύπτιος ξεκίνησε τη σεζόν με γκολ στην πρώτη αγωνιστική, στο 2-2 της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ.

Τρίτος ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με τρία βραβεία πρώτου σκόρερ στο ράφι του. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έμεινε χωρίς γκολ στην πρεμιέρα, όμως έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπόρνμουθ και η Λίβερπουλ την Κρίσταλ Πάλας. Τόσο ο Χάαλαντ όσο και ο Σαλάχ έχουν καλές πιθανότητες να βρουν δίχτυα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.