Νέα εποχή για την ΑΕΠ Κοζάνης



Η ΑΕΠ Κοζάνης, αφού εξασφάλισε το οκέι του βασικού της χρηματοδότη, ξεκινάει τον προγραμματισμό για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή παρουσία στα ποδοσφαιρικά γίγνεσθαι.

Παρά τις όποιες αντιξοότητες και την ανοργανωσιά που επικρατεί στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, δεν θέλουν να απογοητεύσουν τα νεαρά παιδιά της περιοχής μας, που στην ΑΕΠ Κοζάνη βρήκαν την όαση τους.

Με την ίδια φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι, με τους ίδιους στόχους της ποδοσφαιρικής αλλά και της προσωπικής εξελιξης των νεαρών ταλαντούχων παιδιών μας, η ΑΕΠ Κοζάνης θα ξαναδώσει τις μάχες της.

Η σελίδα μας θα ενημερώνει αναλυτικά τους πιστούς οπαδούς της για τις εξελίξεις και τα πλάνα της.

Η Επιτροπή μεταγραφών ξεκίνησε τις συζητήσεις με τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα μας, ενώ οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού, βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές με προπονητές που θέλουν να συνεργασθούν σε αυτό το ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Το πιθανότερο είναι ότι και πάλι ο προπονητής μας θα είναι καταξιωμένος και το όνομα του θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.