Από τα αλώνια στα… σαλόνια!



Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Διπλή… περιπλάνηση απόψε, μία πρόταση από τα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ και μία από τα… αλώνια της Γ’ Γερμανίας.

Όλες οι πληροφορίες για την ιντερβετεν

Ρέιντζερς – Ουνιόν σεν Ζιλουάζ: G/G, στο 2.01

Στο πρώτο ματς κέρδισαν με 2-0 οι Βέλγοι. Μια ομάδα που έχει κάνει τρομερή υπέρβαση τα τελευταία χρόνια. Στα υπέρ των Σκωτσέζων είναι η πανίσχυρη έδρα και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί τους στο «Άιμπροξ». Επίσης η επάνοδος του Κολομβιανού φορ Μορέλος, αν δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει βασικός, καθώς και η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Από την άλλη η Ουνιόν έχει το βασικό στοιχείο υπέρ της, ότι ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ματς. Οι Ρέιντζερς επί Φαν Μπρόνκχορστ παίζουν επιθετικά, θεωρούμε πως στο σκοράρισμα είναι σε θέση να συνεισφέρουν και οι Βέλγοι.

Όλντενμπουργκ – Έλβερσμπεργκ: 2 (-0.25 Α.Η.), στο 2.00

Νεοφώτιστες και οι δύο στην Ντρίτε Λίγκα, αλλά με αντίθετο ξεκίνημα. Η Όλντενμπουργκ μετρά μόλις ένα βαθμό έπειτα από τις πρώτες δύο αγωνιστικές, στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με τη Μέπεν, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από τη Μόναχο 1860. Η Έλβερσμπεργκ ήταν εντυπωσιακή στο 5-1 επί της Ροτ Βάις Έσεν, ενώ απέκλεισε στο Κύπελλο τη Λεβερκούζεν, με 4-3! Ήρθε η… προσγείωση στη 2η αγωνιστική, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Σααρμπρίκεν, οπότε πιο συνειδητοποιημένοι τώρα οι παίκτες της θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.