Τι αναφέρει η Αστυνομία για την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών σε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό έξω από την Κοζάνης



Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ατόμου που μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ατόμου, που μετέφερε   -303- κιλά και -330- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χθες (07-08-2022) το απόγευμα, σε περιοχή της Κοζάνης.

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το όχημα, τράπηκε σε φυγή και διέφυγε της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, -7- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν  -117- πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -303- κιλών και -330- γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης  της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής τον Οκτώβριο του 2019.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -303- κιλά και -330- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και
  • -1- ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.