Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας



Η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας  www.eordaia.gov.gr, τέθηκε σε λειτουργία από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και φιλοδοξεί να σας μεταφέρει γρηγορότερα και με φιλικότερο στο χρήστη τρόπο σε όλα όσα πρέπει ή θα θέλατε να γνωρίζετε, για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας αλλά και για τις λειτουργίες και υπηρεσίες του δήμου.

Η νέα μας ιστοσελίδα θα αποτελέσει ένα δυναμικό εργαλείο το οποίο θα ανανεώνεται-εμπλουτίζεται καθημερινά, με δημιουργία συμμετοχικής βάσης δεδομένων, ενώ η ηλεκτρονική καταχώρηση αιτημάτων των πολιτών είναι πλέον γεγονός και ενισχύεται ο εθελοντισμός μέσα από την υποστήριξη δράσεων.

Η σελίδα αυτή ανήκει σε φορείς, σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, στις Κοινότητες και σε γενικότερα σε όλους τους πολίτες της Εορδαίας. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς « Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας είναι μια υπόσχεση, ότι θα είμαστε μαζί σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τις προτεραιότητές μας και να σχεδιάσουμε το αύριο, με σιγουριά και αποφασιστικότητα.»

Αξίζει λοιπόν να την επισκεφθείτε το νέο επίσημο ιστότοπο του Δήμου Εορδαίας. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.