Τοπικό τριήμερο Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Δυτικής Μακεδονίας στο Νεστόριο Καστοριάς



Για ακόμα μια φορά οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν την τοπική τους κατασκήνωση. Το φετινό τοπικό τριήμερο θα πραγματοποιηθεί στο Νεστόριο Καστοριάς, στο χώρο του River Party, και οι δραστηριότητες του θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Γράμμου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Την Παρασκευή 1 Ιούλη:

-Στη 1 μ.μ. αναχώρηση των οργανώσεων για Νεστόριο.

-Στις 7 μ.μ. εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση: «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς, μέσα από τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-Στις 9 μ.μ. λαϊκό γλέντι στην πάνω πλατεία Νεστορίου με τους Θανάση ΔήμουΧριστίνα Κουτσούκου και Στάθη Μουφτόγλου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Δημαρακή Φωτεινή μέλος ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Το Σάββατο 2 Ιούλη:

-Στις 7 π.μ. (αναχώρηση) (Α’ Ομάδα) ανάβαση στο ύψωμα «2520 – Μαύρη Πέτρα».

Διάρκεια διαδρομής – περιήγησης περίπου σύνολο 8 με 10 ώρες περίπου. Από το Νεστόριο ως το σημείο εκκίνησης ανάβασης περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά με αυτοκίνητα  και άλλο τόσο η επιστροφή. 3,5 ώρες πεζοπορία υπό κλίση ( μέτρια δυσκολία ). Στις 3,5 ώρες περιλαμβάνεται και η διάσχισή κορυφογραμμής για την Μαύρη Πέτρα. 

-Στις 10 π.μ. (αναχώρηση) (Β’ Ομάδα) επίσκεψη στο Νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Γράμμο.

Διάρκεια διαδρομής – περιήγησης 3,5 ώρες περίπου. Από το Νεστόριο ως το Λιανοτόπι 45 λ και μετά εύκολη πεζοπορία για 30 λ μέσα στο δάσος σε υλοτομικό δρόμο. 

-Στις 6 μ.μ. ξενάγηση στο Μουσείο ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΔΣΕ στο Νεστόριο.

-Στις 9 μ.μ. χαιρετισμός από τον Αντάρα Κώστα μέλος της ΕΠ Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και γλέντι με την «Χάλκινη Πανδαισία» στο χώρο του River Party.

  • Την Κυριακή 3 Ιούλη:

-Στις 11 π.μ. εκδήλωση στο ύψωμα «Χάρος» στην Σπανούρα Κοτύλης προς τιμήν των 3 μαχητών του ΔΣΕ – Ομιλία από τον Ορφανίδη Χρήστο μέλος του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. (Αναχώρηση από το χώρο στις 10:00πμ) 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6940418076, 6944363001, 6946754469

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.