Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Οργανισμού Νεολαίας Go Alive στους καταρράκτες του Σκεπασμένου στο Βελβεντό



Θέλεις να πάρεις μέρος στις δράσεις το οργανισμού νεολαίας «GO Alive» στην Κοζάνη αλλά διστάζεις γιατί δεν γνωρίζεις τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι δραστηριότητες του οργανισμού μας;

Τώρα μπορείς να μάθεις!

Πάρε μια γεύση από την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε το προηγούμενο Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, στους καταρράκτες του “Σκεπασμένου” στο Βελβεντό.

Η εκδρομή περιλάμβανε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της μη τυπικής μάθησης και διάφορα παιχνίδια, ενώ δροσιστήκαμε μαζί με τους συμμετέχοντες στους καταρράκτες του “Σκεπασμένου” και απολαύσαμε τις ομορφιές του τόπου μας.

Πρώτη στάση στη λίμνη του Πολυφύτου, όπου εκεί κάναμε “team building” με τους συμμετέχοντες για να γνωριστούμε καλύτερα και να σπάσει αμέσως ο πάγος μεταξύ μας. Βγάλαμε φωτογραφίες στη λίμνη κι αναχωρήσαμε προς τον προορισμό μας.

Δεύτερη στάση και φτάσαμε στον προορισμό μας! Εκεί παίξαμε το κυνήγι του κρυμμένου…..σάντουιτς. Υπήρχε μια σειρά από αποστολές, τις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνταν να φέρουν εις πέρας, προκειμένου να τερματίσουν πρώτοι και να κερδίσουν συμβολικά δώρα, αλλά κυρίως τα σάντουιτς και τα σνακ που προσέφερε ο φούρνος “Κακλίδης” και τον ευχαριστούμε πολύ. Έπειτα, είχαμε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσουμε τους καταρράκτες του “Σκεπασμένου” στο Βελβεντό.

Τρίτη στάση στην κεντρική πλατεία του χωριού, στο Βελβεντό. Εκεί ξεκουραστήκαμε και συνεχίσαμε με τα “Olympic Games”. Αποτελούνταν από τρεις δραστηριότητες, τον μεθυσμένο σερβιτόρο, όπου δεν έπρεπε να πέσει το νερό από το ποτήρι που κρατούσαν οι συμμετέχοντες, στην επόμενη έπρεπε να αλλάξουν τη σειρά των ποτηριών με τα πόδια τους και στην τελευταία έπρεπε να ρίξουν το μπαλόνι πάνω σε ένα σεντόνι χωρίς αυτό να σκάσει.

Κι έτσι ολοκληρώθηκε η εκδρομή μας κι επιστρέψαμε στην Κοζάνη.

Στην ολοήμερη εκδρομή έλαβαν μέρος συνολικά 27 νέοι της περιοχής αλλά και φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη της Κοζάνης.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους πολύ που μας εμπιστεύτηκαν και πέρασαν μαζί μας ένα δημιουργικό Σάββατο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.