Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης στο 3ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στα Γρεβενά



Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ο Αιμιλιανός συμμετείχε με την παρουσίαση του χορευτικού του, τη δεύτερη βραδιά των εκδηλώσεων, στο  3ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων στα Γρεβενά που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών.

Μαζί με το Λαογραφικό Όμιλο Κοζάνης Φίλοι της Παράδοσης, το Σύλλογο Μεγαλολιβαβιωτών Πάικου Θεσσαλονίκης, τον Πολιτιστικό σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου  Σιάτιστας και το συγκρότημα GHIZERAY στο τέλος της βραδιάς, έδωσαν μια ξεχωριστή, πανηγυρική νότα σε αυτό το φεστιβάλ των τοπικών προϊόντων. Φυσικά όλοι οι σύλλογοι για την άψογη παρουσίαση τους εισέπραξαν το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ιδιαιτέρως όμως ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης (και φυσικό ήταν) αφού παρουσίασε τοπικούς γρεβενιώτικους χορούς.

Σήμερα ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών  τόσο για την αξιόλογη διοργάνωση των 3ήμερων εκδηλώσεων όσο και την φιλοξενία που παρείχαν στο σύλλογό μας. Το αποτέλεσμα της ομολογουμένως πετυχημένης βραδιάς μας ανταμείβει όλους. 

Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος               Ντάγκας Νικόλαος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.