Καλές προϋποθέσεις για το 2.50



Για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες ο αγώνας Ντεπόρτες Τολίμα – Φλαμένγκο, διεξάγεται στην Κολομβία, ακολουθεί η ρεβάνς στη Βραζιλία (7/7). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, όπως και στις περισσότερες -πλέον- μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικό review για το bwin casino live

Η Τολίμα έρχεται στο ματς απογοητευμένη από την απώλεια του Απερτούρα Κολομβίας. «Πικρός» ο τρόπος που συνέβη, είχε χάσει με 3-1 από την Ατλέτικο Νασιονάλ, στη ρεβάνς πήγε για την ανατροπή κερδίζοντας 2-0, έχασε πέναλτι για το 3-0 και στη συνέχεια δέχτηκε το… καταδικαστικό γκολ. Από την άλλη, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα κι έτσι έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στα κρίσιμα παιχνίδια με τη Φλαμένγκο, αναζητώντας την υπέρβαση. Στον όμιλο είχε επίδοση 3-2-1, στα 4 από αυτά τα ματς επιβεβαιώθηκαν Over 2,5 και G/G.

Η Φλαμένγκο δείχνει κάπως… αποσυντονισμένη από τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιμπερταδόρες. Επίσης, θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα στο αποψινό ματς, αρκετοί παίκτες της νόσησαν από κορωνοϊό, ενώ και ο προπονητής Ντοριβάλ δεν θα βρεθεί στον πάγκο λόγω τιμωρίας (διαβάστε αναλυτικά στο Ντεπόρτες Τολίμα – Φλαμένγκο). Άψογη φέτος στη διοργάνωση, ολοκλήρωσε τους ομίλους με 5-1-0 και στα 6 ματς σκόραρε από τουλάχιστον δύο φορές. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ποντάρουμε σε συνδυαστικό bet στα γκολ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.