Πώς να κάνετε ασφαλή στοιχήματα



Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να στοιχηματίσετε χωρίς να ρισκάρετε να χάσετε. Αυτά τα στοιχήματα είναι γνωστά ως στοιχήματα ασφάλισης. Με αυτούς, θεωρητικά, είσαι σίγουρος για τη νίκη. Ακούγεται υπέροχο, αλλά όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τίποτα δεν παρέχεται δωρεάν.

Σίγουρα τα στοιχήματα είναι μέρος του αυθαίρετου συστήματος, που προέρχεται από την χρηματοπιστωτική αγορά. Μπορείτε να το αναγνωρίσετε από τις συναλλαγές forex, οι οποίες εκμεταλλεύονται τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από την ανισορροπία μεταξύ δύο ή περισσότερων αγορών.

Πώς μπορεί όμως αυτό το σύστημα να λειτουργήσει με το στοίχημα; Όταν βρίσκετε αποδόσεις με ένα spread που ωφελούν διαφορετικά αποτελέσματα, έχετε ένα ασφαλές στοίχημα. Ακούγεται εύκολο, αλλά η εύρεση αυτών των πιθανοτήτων απαιτεί πολύ ενδελεχή έρευνα.

Η εξήγηση του τρόπου λειτουργίας αυτού του συστήματος μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Θέλουμε ο ιστότοπός μας να έχει νόημα τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε απλά παραδείγματα.

Ευτυχώς, το σύστημα τυχαίων στοιχημάτων είναι λίγο πιο κατανοητό από το οικονομικό του ισοδύναμο.

Σε ασφαλή στοιχήματα

Τα ασφαλή στοιχήματα εκμεταλλεύονται τη διαφορά των αποδόσεων στις ιστοσελίδες στοιχημάτων. Βασικά, στοιχηματίζεις σε διαφορετικά αποτελέσματα όταν βρίσκετε αποδόσεις που σας επιτρέπουν να βγάλετε κέρδος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα. Για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετείτε στοιχήματα σε ασφαλείς τοποθεσίες όπως το 22 Bet.

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν παρόμοιες αποδόσεις καθώς τις αντιγράφουν συχνά από την ασιατική αγορά. Επομένως, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε πολύ χρόνο και να έχετε καλή γνώση των μαθηματικών για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό το σύστημα.

Αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού αποτελούσε κάποτε αποκλειστικότερους ειδικούς και παίκτες στοιχημάτων, αλλά σήμερα υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι και λογισμικό που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ασφαλή στοιχήματα.

Τύποι ασφαλών στοιχημάτων

Ασφαλή στοιχήματα, ασφαλείς αποδόσεις και αυθαίρετα στοιχήματα. Αυτές οι εκφράσεις σημαίνουν το ίδιο πράγμα, βρίσκοντας καταχωρίσεις σε διαφορετικές αγορές για να βγάλετε κέρδος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ένα τυπικό σίγουρο στοίχημα απαιτεί να στοιχηματίσετε και στις δύο ομάδες για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Με αυτά τα λόγια, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε ένα ασφαλές στοίχημα.

Κανένας ευρωπαϊκός ιστότοπος στοιχημάτων, για παράδειγμα, δεν επιτρέπει ασφαλή στοιχήματα. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς ένας ιστότοπος στοιχημάτων πρέπει να εξηγεί την απαγόρευση του surebet στους όρους και τις προϋποθέσεις του:

“Κηρύσσουμε ένα στοίχημα ή μια επένδυση πλήρως ή μερικώς άκυρη (και/ή κλείσιμο λογαριασμού) εάν πιστεύουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλή στοιχήματα.”

Πώς λειτουργούν οι ασφαλείς πιθανότητες για τα τεύτλα

Για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ένα ασφαλές στοίχημα, πρέπει πρώτα να εξετάσετε ιδέες που φαίνονται παράλογες, όπως το να στοιχηματίζετε εναντίον του εαυτού σας. Εξηγούμε:

Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες βγάζουν χρήματα παίρνοντας ένα ποσοστό από τις αποδόσεις που προσφέρουν. Ας υποθέσουμε ότι ένας ιστότοπος στοιχημάτων πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα 50% για ένα αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, το σωστό ποσοστό θα ήταν 2,00, αλλά για κέρδος προσφέρουν 1,90. Σίγουρα, σωστά; Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αποδόσεις προσαρμόζονται υπέρ των ιστοσελίδων στοιχημάτων. Ας συνεχίσουμε…

Οι ιστότοποι στοιχημάτων προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις επενδύσεις και στις δύο πλευρές ενός στοιχήματος προσαρμόζοντας τις αποδόσεις έτσι ώστε να μπορούν να βγάλουν χρήματα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα. Με το ασφαλές στοίχημα ακολουθείτε την ίδια λογική.

Για παράδειγμα, ας χρησιμοποιήσουμε ένα παιχνίδι που έχει τουλάχιστον δύο αποτελέσματα. Τενίστας Α και τενίστας Β, καθώς και στοιχηματικός ιστότοπος 1 και στοιχηματικός ιστότοπος 2.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Η εύρεση ιστοσελίδων στοιχήματος που προσφέρουν αυτή τη διαφορά στις αποδόσεις σε έναν αγώνα τένις μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Όπως μπορείτε να δείτε, το κέρδος είναι “μόνο” R$8 ή $10 σε αυτό το ασφαλές στοίχημα, με συνολική επένδυση 190 R$. Θα χρειαστεί μια μεγάλη επένδυση ή πολλά ασφαλή στοιχήματα για να βγάλετε μεγάλο κέρδος. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι!

Χρειάζεται επίσης πολύς χρόνος για να βρεθούν αυτές οι πιθανότητες. Για απλότητα, ας χρησιμοποιήσουμε τις ιστοσελίδες στοιχημάτων 1 και 2 ως παράδειγμα. Πιο ρεαλιστικά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις ιστοσελίδες στοιχημάτων 14 και 29, καθώς θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να βρείτε ευκαιρίες όπως αυτή. Σήμερα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν πολύ παρόμοιες αποδόσεις και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις αυτές τις ευκαιρίες όσο στο παρελθόν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.