Νέα ανταλλαγή νέων στο εξωτερικό από τον οργανισμό νεολαίας Κοζάνης GO Alive



Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 4 νεαρούς συμμετέχοντες 18-30 ετών και 1 αρχηγό χωρίς όριο ηλικίας για το Youth Exchange “The Art of Theatre” με θέμα την τέχνη του θεάτρου και τις πρακτικές γνώσεις γι’ αυτό.

Στόχοι είναι:

-Οι συμμετέχοντες να μπορούν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη και να είναι σε θέση να μιλήσουν όταν βρίσκονται μπροστά σε κόσμο

-να αποκτήσουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας

– να αποκτήσουν πολύπλευρες γνώσεις στο χώρο του θεάτρου, και να εμπλακούν σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας ενός θεατρικού έργου-αφήγησης (σενάριο, υποκριτική, σκηνοθεσία)

– να μυηθούν στις τεχνικές και το έργο παγκοσμίου φήμης συγγραφέων και σεναριογράφων

-να έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα πράγματα διασκεδάζοντας, σ’ ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται τη μεγαλύτερη έμπνευση για τη δημιουργία.

Πότε; 8-20 Αυγούστου
Πού; Tryavna, Bulgaria
Ανοιχτές αιτήσεις έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ:
https://forms.gle/qgDtoGBSpULvJnnd7

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “The Art of Theatre”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 180,00€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.