Κάνει πρωταθλητισμό εκτός έδρας



«Φτωχό» το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας, αυτή την περίοδο αρκετοί Νορβηγοί επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές, εμείς θα κάνουμε την αντίθετη διαδρομή, νοητικά (ευτυχώς), αφού η επιλογή μας προέρχεται από τη 2η κατηγορία της εν λόγω χώρας.

Σε ποιο ακριβές σκορ θα ποντάρουμε σήμερα; 

Η Ασάνε δεν διανύει την καλύτερη περίοδο, πήγε στη διακοπή για τις Εθνικές με ήττα (1-0 εκτός από Ράουφος) και γύρισε ξανά με ήττα (1-2 εντός από Ράνχαϊμ). Υστερεί στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόνο την Γκρόρουντ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης υστερεί ανασταλτικά, διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα, με 21 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Μόνο η ουραγός Σκέιντ έχει δεχτεί παραπάνω τέρματα, αλλά έχοντας δώσει ένα ματς παραπάνω.

Θλιβερή βάσει… ονόματος η Σάντνες (sadness η… παραπομπή στην αγγλική λέξη), όμως αγωνιστικά τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Μετρά 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, μόνο από την πρωτοπόρο Μπραν έχει χάσει βαθμούς. Μεσοβδόμαδα κέρδισε στο Κύπελλο, πάλι μακριά από το κοινό της, με 2-1 την Έγκερσουντ, οπότε η ψυχολογία είναι στα ύψη. Κρατάμε το διπλό, σε χαμηλό ποντάρισμα, καθώς οι γνώσεις μας για τις ομάδες και το πρωτάθλημα είναι περιορισμένες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.