Διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης στη Δυτική Μακεδονία: Αποτελέσματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»



Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί  στην ημερίδα με θέμα «Εφαρμογή της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης(RIS) στη Δυτική Μακεδονία: Αποτελέσματα, Προκλήσεις, Προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/6/2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο Κων/νος Καραμανλής στη ΖΕΠ. 

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου: https://us06web.zoom.us/j/85670606573?pwd=a0lMY0VNUDI0QnRON1B4SW5ub3dEZz09 

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν ερευνητές, επιχειρήσεις και φορείς του οικοσυστήματος καινοτομίας της Δυτικής Μακεδονίας. 

Μπορείτε να δείτε την ημερήσια διάταξη στο σύνδεσμο: https://pta.pdm.gr/prosklisi-se-imerida-domi-stiriksis-ris-dytikis-makedonias/

2 σχόλια στο άρθρο “Διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης στη Δυτική Μακεδονία: Αποτελέσματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»

  1. Στέλιος Κ.Βολιωτης!

    - Edit

    Απαντήστε

    Έξυπνες εξειδικευσεις,έξυπνη γεωργία,έξυπνη ανάπτυξη,έξυπνο υδρογόνο,καθυστερημένη Μετάβαση,έξυπνες Ημερίδες!
    Δε βαρεθηκατε τρία χρόνια τώρα ,να βαπτίζετε τα πάντα έξυπνα και ελπιδοφόρα για την Κοζάνη;
    Για τα έξυπνα σκουπίδια που θα καίγονται στην Κοζάνη,αντί για τον Κουτό λιγνίτη;δε λέτε κάτι;
    Εμ βέβαια!!!τα σκουπίδια είναι φιλικά στο περιβάλλον,μυρίζουν λεβάντα κι έχουν άρωμα Lenor,ενώ ο λιγνίτης είναι περισσότερο βρομικος!!
    Μας πείσατε,ενδιαφέρεστε για τον τόπο και την Ανάπτυξη του!
    Και μετά τις δίκαιες και Έξυπνες Ημερίδες,βουρ για έξυπνες και δίκαιες Μερίδες σε χασαποταβερνες της πόλεων ή των περιχώρων!!
    Για τις έξυπνες αυξήσεις στα καυσιμα,στο τυρί,στο ψωμί,στη έξυπνη ρίγανη;
    Δεν περισσεύει καμιά Η- μερίδα;
    Τρία χρόνια τώρα,αν μαζευατε τα λεφτά που ξοδεύετε στις πανέξυπνες Ημερίδες και προκομμένες συναντήσεις και τα Αινστάνεια συνεδρια,θα φτιάχνατε ένα εργοστάσιο για παραγωγή έξυπνων υποδημάτων η ρούχων,να βρουν δουλειά και κάποια απ’ τ άνεργα παιδιά της περιοχής!!!
    Καλημέρα σας,έξυπνη καλημέρα σας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.