Συνάντηση του Προεδρείου του Συνδέσμου Ενεργειακών Κοινοτήτων Ελλάδας με τον Υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ενεργειακών Κοινοτήτων Ελλάδας, με αντικείμενο την κατάθεση προτάσεων και αιτημάτων του κλάδου, ενόψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και εκτός από τις προτάσεις και τα αιτήματα που τέθηκαν από πλευράς του Προεδρείου του Συνδέσμου, παράλληλα υπήρξε και ενδελεχής συζήτηση για τις ενεργειακές κοινότητες και το μέλλον των ΑΠΕ στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να δοθεί προτεραιότητα στη Δυτική Μακεδονία σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη των δικτύων και στην ενίσχυση με κάθε δυνατό τρόπο των ενεργειακών κοινοτήτων της περιοχής.

Τον σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Μάριος Δράμαλης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Φούντας και το μέλος του Συνδέσμου Πολιτικός Μηχανικός Μιχάλης Τσόχατζης, ο οποίος σημειωτέον, εκπροσωπεί πολλές ενεργειακές κοινότητες και της, υπό καθεστώς απολιγνιτοποίησης πλέον, Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.