Παρουσίαση του βιβλίου «Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης» της Αρχοντίας Σπαχίδου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης



     Παρουσίαση του βιβλίου «Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης» (Εκδόσεις Παρέμβαση) της Αρχοντίας Σπαχίδου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ώρα 7.30 μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ελένη Γκατζογιάννη, Νηπιαγωγός, Βιβή Νίκου, Νηπιαγωγός. Στην αφήγηση θα είναι η Αναστασία Τοπάλη, Καθηγήτρια μουσικής και στο βιολί ο Στέφανος Γκλιάνας

     Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν δράσεις και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!

     «Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης» είναι ένα παιδικό βιβλίο που με ευφάνταστο τρόπο περιγράφει την ιστορία της γκρινιάρας πριγκίπισσας Νευρωνίας. Μεταφέροντας τα παιδιά σε μια άλλη εποχή, με τη βοήθεια του καθρέφτη, τα κάνει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους και την ομορφιά της ζωής. Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από τον ζωγράφο Gjergi Kola.

     Η Αρχοντία Σπαχίδου γεννήθηκε το 1986 στην Κοζάνη. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως φαρμακοποιός στην πόλη της Κοζάνης. Έχει τελειώσει, ακόμα, στο  ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Η αγάπη της για τη λογοτεχνία και το διάβασμα γενικότερα την ώθησε να πειραματιστεί με τις λέξεις. Η επαφή με τη δημιουργική γραφή σε συνδυασμό με τη  μητρότητα οδήγησαν στη συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.