Επιτροπή Εμβολιασμών: Ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση – Προαιρετική για τους 30-59, ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60



Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εμβολιασμού για την 4η δόση

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.

Αναφορικά με τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.

Ωστόσο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών εφόσον το επιλέξουν. Η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους όσους το επιθυμούν την Δευτέρα 27-06-22.

6 σχόλια στο άρθρο “Επιτροπή Εμβολιασμών: Ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση – Προαιρετική για τους 30-59, ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60

  1. Γκαγκά ριν Σ τέλιοφ

    - Edit

    Απαντήστε

    Και είπε στο Μέγκα ,πριν λίγο ,η υφυπουργός υγειας,απευθυνόμενη στον Εισαγγελάτο” αν φοβάσαι τον κορονοιο,κάνε κι άλλη δόση,αν δε φοβάσαι,μην κάνεις την άλλη δόση”
    Λόγια υφυπουργού;λόγια Πυθίας;ηξεις αφήξεις;
    Ή η έκρηξη της ιατρικής γνώσης και επιστημονικης τεκμηρίωσης;
    Και αυτοί …..οι άνθρωποι ενδιαφερονται για την υγεία του κόσμου!

  2. ΤΡΕΞΤΕ ….ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!

    ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ” ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!
    ΤΡΕΞΤΕ!!!

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ,ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ?)-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?
    ΤΟΣΟ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΑ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.