Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια – Λάβα – Πλατανόρευμα» από τον Γ. Κασαπίδη



Τη σύμβαση για τη «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια-Λάβα -Πλατανόρευμα », υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 274.941,57 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η παλαιότητα της οδού, σε συνδυασμό με την ελλιπή συντήρηση αλλά και την αυξημένη κυκλοφορία έχει σαν αποτέλεσμα η οδός να έχε υποστεί ρωγμές, λακκούβες και καθιζήσεις. Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση της οδού και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας .

Ο προβλεπόμενος χρόνος υλοποίησης του έργου είναι τρεις μήνες, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση των οδικών υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησής τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια – Λάβα – Πλατανόρευμα» από τον Γ. Κασαπίδη

  1. Τα έργα Ανάπτυξης!Σ.Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Εδώ άρχισαν να συντηρούνται τα μπαλώματα του δρόμου Γη- Άρη κι εσείς τα μπαλώματα των δρόμων του ’60 τα θεωρείτε πρώτη είδηση!
    Τρία χρόνια τώρα,έργα ανάπτυξης μηδενικά!
    Τρία χρόνια επιδόματα και μπαλώματα!
    Φτιάξτε και κανένα πεζοδρόμιο στην πόλη της Κοζάνης,για ν αποφεύγουμε τα μακροβουτια της Χαλκιδικης,καταμεσής των δρόμων,κόψτε και τίποτα χορτάρια στα παρτέρια για να μετράμε την πανίδα που κρύβουν μέσα τους!
    Βάλτε και καμιά δεκαριά γλάστρες στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης,για να ξεχωρίζει από Αλβανικό αεροδρόμιο του ’60!!!!
    Φτιάξτε και ξύλινα παγκάκια σε κεντρική πλατεία και σε Δημοτικό πάρκο,καθόμαστε πάνω σε μαρμάρινους τύμβους,σαν Ιερόσυλοι και εκκολαπτόμενοι τυμβωρυχοι!
    Τόσο μάρμαρο,ούτε η Αγία Σοφιά δεν ξόδεψε για τον Τρούλο Της!

  2. Μέσα απ’ τον εύθυμο τόνο του σχολίου,αναδεικνύεται η ανυπαρξία τοπικών,περιφερειακών και της κεντρικής διοίκησης αρχόντων.
    …μπαλώματα του δρόμου Γη-Άρη…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.