Πτολεμαΐδα: «Έφυγε» αιφνιδιαστικά από την ζωή 37χρονος Δημοτικός Αστυνόμος



Θρήνος στη δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας από τον αιφνίδιο θάνατο 37χρονου συναδέλφου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν στο γραφείο του ένοιωσε αδιαθεσία, με έναν συνάδελφο του να προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις, ειδοποιώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε, και κατέληξε. Ο 37χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων τέκνων.

6 σχόλια στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: «Έφυγε» αιφνιδιαστικά από την ζωή 37χρονος Δημοτικός Αστυνόμος

  1. Πείτε μας λίγο πότε θα γίνει κάποια έρευνα για τους θανάτους χωρίς αιτία? Όλοι ξέρουμε ότι το εμβόλιο είναι που σταματάει την καρδιά αλλά δεν βλέπω εισαγγελείς να συγκινούνται.. Παιδιά και νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα και δεν κουνιέται φύλλο.. Κάντε κ την 4η δόση.. Φονιά Μητσοτάκη μπροστά σου θα τα βρεις

    1. 1. πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι ο ιός COVID-19 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε εργαστήρια και χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθούν στη παγκόσμια κοινότητα τα εμβόλια ως εργαλεία ελέγχου των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων και διά μέσω αυτού του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού 18-6-22 News Break
      2. Ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων δεν πρόκειται να ξεχαστεί

  2. Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τους ξαφνικούς και αιφνίδιους θανάτους νέων ανθρώπων, παιδιών και εφήβων που έχουν κλονίσει την ελληνική κοινωνία τους τελευταίους μήνες, προχώρησε ο γνωστός διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης ο οποίος είπε ότι «γίνονται νεκροτομές και δεν βρίσκουν οι ιατροδικαστές αιτία για να αποδώσουν τον θάνατο»!

    Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πως τα πορίσματα των θανάτων αναφέρουν «αιτία θανάτου απροσδιόριστη». TRIKLOPODIA 20-6-22

  3. Κλάους Σβάμπ !!!!!
    The great reset COVID-19
    Άνθρωπος 2.0 – Μετανθρωπος
    Μην εθελοτυφλείτε ,ανοίξτε τα μάτια σας και βάλτε την λογική σε λειτουργία.
    Σας τα λένε κατάμουτρα και εσείς δεν καταλαβαίνετε.
    Κρίμα που έφυγε ένας τόσο νέος συνάνθρωπος μας .καλό παράδεισο.
    Θλίψη όταν ακούς για τόσο νέους ανθρώπους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.