Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην εκδήλωση των αιμοδοτών της «Γέφυρας Ζωής» στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ορχήστρας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” με χαρά έλαβαν μέρος στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Γέφυρα Ζωής” την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Υπό την καθοδήγηση της μαέστρου κ. Αντιγόνης Ντουσιοπούλου, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με κομμάτια που επένδυσαν μουσικά αξέχαστες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου και υπογράμμισαν με τη μουσική την σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και αιμοδοσίας.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Σύλλογο εθελοντών Αιμοδοτών “Γέφυρα Ζωής” για την πρόσκληση στη συγκεκριμένη εκδήλωση, την εξαιρετική διοργάνωση και την κάλυψη των εξόδων της ηχητικής υποστήριξης και τα κεράσματα για τα παιδιά. Επίσης συγχαίρει την καθηγήτρια του σχολείου κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου για τη διδασκαλία και διεύθυνση της ορχήστρας και τους υπέροχους μαθητές που συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση γιορτάζοντας την ημέρα του εθελοντή αιμοδότη αλλά και τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Τέλος εύχεται σε όλους τους μαθητές καλές διακοπές με χαρά, ξεγνοιασιά και πολύ μουσική!

5 σχόλια στο άρθρο “Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην εκδήλωση των αιμοδοτών της «Γέφυρας Ζωής» στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

    1. Ζητούμε συγγνώμη για το ορθογραφικό λάθος που έγινε από βιασύνη.

      Όσο για το αν τα πάει καλά το σχολείο, αυτό φαίνεται από το προσωπικό ενδιαφέρον για την κάθε μαθήτρια και τον κάθε μαθητή και τις οικογένειές τους,

      από τη χαρά με την οποία οι μαθητές και οι γονείς τους άφησαν τις διακοπές τους για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση και

      από τις σχεδόν 100% επιτυχίες που έχουν κάθε χρόνο οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

  1. Γίνεται μια όμορφη και αληθινή και μεγάλη μουσική εκδήλωση για Ιερό σκοπό και ο άνθρωπος,ο μικρός,ο “μέγας”‘ κοιτάζει την ορθογραφία της λέξεως -πολλής- δίπλα σε ουσια-στικό!!
    Ουσία μηδέν!!
    Τέτοιες εκδηλώσεις μας δείχνουν την ομορφιά του κόσμου κι εμείς μίζεροι και σχολαστικιζοντες και φθηνοί,σαν προϊόντα της λαϊκής στο σώσμα,,βλέπουμε το δάχτυλο μας…

  2. Στέλιος Κ.καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    Γίνεται μια όμορφη και αληθινή και μεγάλη μουσική εκδήλωση για Ιερό σκοπό και ο άνθρωπος,ο μικρός,ο “μέγας”‘ κοιτάζει την ορθογραφία της λέξεως -πολλής- δίπλα σε ουσια-στικό!!
    Ουσία μηδέν!!
    Τέτοιες εκδηλώσεις μας δείχνουν την ομορφιά του κόσμου κι εμείς μίζεροι και σχολαστικιζοντες και φθηνοί,σαν προϊόντα της λαϊκής στο σώσμα,,βλέπουμε το δάχτυλο μας…

    1. Επί τον τύπον ....της ορθογραφιας

      - Edit

      Απαντήστε

      Θωμά,πιστός στην ορθογραφία,αλλά στα θαύματα της ζωής( μουσική και αιμοδοσία),σαν τον Απόστολο Θωμά;λίγο χιούμορ δε βλάπτει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.