Τα 4 καλύτερα δώρα επετείου για την σύντροφό σας



Η επέτειος, είναι μια πολύ σημαντική και όμορφη στιγμή για ένα ζευγάρι. Είναι σαν μια μικρή γιορτή μεταξύ της συντρόφου σας και εσάς. Συνήθως εκείνη την ημέρα επιλέγουμε να οργανώσουμε κάτι ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο.

 Φυσικά, σε τέτοιες περιστάσεις, συνηθίζεται το ζευγάρι να ανταλλάσσει δώρα, που έχει επιλέξει με μεγάλη αγάπη.

Καμιά φορά η επιλογή δώρου, ειδικά αν αφορά την σύντροφό σας, αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση, καθώς θέλετε να την εντυπωσιάσετε και να την κάνετε να λάμπει από ευτυχία. 

Αν λοιπόν αναζητάτε, το ιδανικό δώρο για εκείνη, εδώ θα βρείτε τα 4 καλύτερα δώρα για την επέτειό σας.

  • Ένα όμορφο κόσμημα – Ασημένια Σκουλαρίκια με Φτερά

Το πρώτο και το πιο κλασικό δώρο που μπορείτε να της προσφέρετε είναι ένα όμορφο κόσμημα. Υπάρχει όμως τόση μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που είναι λογικό να μπερδευτείτε. Ένα κομψό ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια με φτερά, για να συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης που σας εξυψώνει στον έβδομο ουρανό, ή ένα διακριτικό κολιέ που θα μπορεί να φορά κάθε μέρα, για να είστε κοντά ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά, αποτελούν ασφαλείς επιλογές. Θα ήταν έξυπνη ιδέα πάντως να ρίξετε μια ματιά στην κοσμηματοθήκη της πριν βγείτε στην αγορά. 

Τιμή: 20 €

Θα το βρείτε πατώντας: ΕΔΩ

Αν σε μια τόσο σημαντική ημέρα, σκέφτεστε να κάνετε πρόταση γάμου στην σύντροφο σας μπορείτε να της προσφέρετε ένα μοναδικό μονόπετρο δαχτυλίδι. Αν έχετε κάποιο δαχτυλίδι που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο αλλά δεν γνωρίζετε την αξία του, προτιμήστε τις αναλύσεις πολύτιμων μετάλλων από τη Fasma Hellas. Καθώς θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουν έμπειροι άνθρωποι ποια είναι η αξία του δαχτυλιδιού που θα προσφέρετε στην αγαπημένη σας.

  • Ένα ταξίδι

Το δεύτερο όμορφο και πρωτότυπο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε την σύντροφό σας στην επέτειο σας είναι ένα ταξίδι. Μπορείτε μάλιστα να κλείσετε το ταξίδι πριν από αυτή την ημέρα ωστέ να γιορτάσετε την επέτειό σας στον προορισμό. Επιλέξτε έναν ρομαντικό προορισμό είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Όπου και αν πάτε, να είστε σίγουροι πως η σύντροφος σας θα το εκτιμήσει πολύ και θα περάσετε μαζί ξεκούραστες και μαγικές στιγμές μακριά από την πίεση της καθημερινότητας.

  • Ένα εντυπωσιακό φόρεμα

Το τρίτο όμορφο δώρο που μπορείτε να κάνετε στην σύντροφό σας είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Σίγουρα θα έχει τύχει να πάτε μαζί για ψώνια και να σας έχει δείξει ένα φόρεμα το οποίο δεν έχει προλάβει ακόμα να αγοράσει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επισκεφτείτε το μαγαζί και να το αγοράσετε για εκείνη. Αυτή είναι σίγουρα μια κίνηση που θα εκτιμήσει δεόντως. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε ακριβώς τι φόρεμα θέλει, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για πιο επίσημες περιστάσεις. Είτε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό αλλά κομψό φόρεμα για τις διακοπές και την καθημερινή ζωή της.

  • Επίσκεψη σε σπα

Το τέταρτο δώρο, αφορά και τους δύο, είναι ένα δώρο που μπορείτε να αξιοποιήσετε ως ζευγάρι για την επέτειο σας. Μια επίσκεψη σε ένα σπα, είναι κάτι που η σύντροφός σας θα εκτιμήσει ιδιαίτερα, καθώς μια περιποίηση σώματος και προσώπου είναι το καλύτερο δώρο, μετά από μια κουραστική μέρα. Υπάρχουν σπα που παρέχουν πακέτα για ζευγάρια, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Επίσης μια καλή ιδέα θα ήταν να επισκεφτείτε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο παρέχει σπα, θερμαινόμενη πισίνα κ.α, ώστε να περάσετε χρόνο μαζί σε έναν διαφορετικό και ωραίο χώρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.