Στάθης Κωνσταντινίδης: “Επιλύεται το θέμα της υποβολής παραστατικών στην πλατφόρμα για την λήψη του επιδόματος θέρμανσης για τους χρήστες των τηλεθερμάνσεων”



Στην πρώτη χρονιά ένταξης των τηλεθερμάνσεων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας στις επιδοτούμενες μορφές θέρμανσης, εντοπίστηκε το πρόβλημα ότι αρκετοί συμπολίτες μας, δικαιούχοι της ενίσχυσης, δεν είχαν προλάβει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας να συμπληρώσουν τα αναγκαία ποσά, ώστε να λάβουν το σύνολο της επιδότησης, ενόψει του ότι οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί εκδίδονται πολύ αργότερα από την αρχικά τεθείσα καταληκτική ημερομηνία.

Σε συνέχεια εγγράφων μου, ενημερώθηκα ότι δρομολογήθηκε η απαραίτητη αλλαγή, ώστε να αντιμετωπισθεί το παραπάνω πρόβλημα και επίκειται άμεσα η σχετική ρύθμιση.

Με τον τρόπο αυτό θα βρει την πλήρη εφαρμογή της η σημαντική αυτή διεκδίκηση για τον τόπο μας, που στηρίζει χιλιάδες νοικοκυριά.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης: “Επιλύεται το θέμα της υποβολής παραστατικών στην πλατφόρμα για την λήψη του επιδόματος θέρμανσης για τους χρήστες των τηλεθερμάνσεων”

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης βολιώτης!

    - Edit

    Απαντήστε

    Μακάρι να δοθεί γρήγορα το επίδομα!
    Αν κυβερνούσε ο Τσίπρας και έδιδε επίδομα θέρμανσης,επίδομα βενζίνης,επίδομα ,σε λίγο,για ψωμί και απ’ τον χειμώνα που έρχεται επίδομα για σούπερ μάρκετ,θα διεμεριζόσασταν τα ιμάτια του και θα τον ποτιζατε όξος μετά χολής!!
    Κοροϊδεύετε τα επιδόματα επί Συριζα,τώρα τα επιδόματα εγιναν για σας Ζώσα πολιτική και ίδιον γνώρισμα της αναλγητης κυβερνήσεως σας!!
    Το μόνον που μένει είναι το επίδομα για το λάδι στο καντηλακι των κεκοιμημένων μας!!!
    Εσείς τρώτε με χρυσές μασέλες και ο κόσμος σε λίγο ,στην ουρά για αναπνοές με το κουπόνι!!
    Όλα τα επιδόματα θα τα γνωρίσουμε μαζί σας,εκτός απ’ το επίδομα για το χαρτί w.c,έτσι κι αλλιώς αχρειαστο θα’ναι!!!!
    Στείλτε και τίποτα όπλα ακόμα στον,της Ουκρανίας,πόλεμο ,ν αγριεψει πιο πολύ ο Βλαδίμηρος και να μοιραζόμαστε το καλαμπόκι με τις κότες,σπυρι- σπυρί και να φαγωνομαστε σαν τα κοκόρια!!!

  2. Και ο Μητσοτάκης για να ενταχθεί σε πρόγραμμα αγροτών,ως νέος αγρότης,και να πάρει 8.000 ευρώ ,παρουσίασε παραστατικα στην τηλεόραση!!!
    Ποια;πότισε με τσιπουροπότηρο…..ένα ελαιόδενδρο!!!!!
    ” Ον τροπον επιποθει η Ελαφοςεπί τας πήγας των υδάτων””έτσι και ο φουκαρας άνθρωπος ζητάει επίμονα την κλίμακα που οδηγεί στο Απόλυτο Εγω Του και στην απαξίωση του Ελληνικού λαού!!
    Τα παραστατικα για να αποζημιωθεί για 50 ελιές και παραστατικά για να ενταχθεί στους νέους αγρότες,ο άνθρωπος που δεν έχει πιάσει ποτιστήρι και λάστιχο για πότισμα ,τα βρήκε Αμέσως ο πονηρός,τα παραστατικά για να αποζημιωθούν οι αγρότες και οι έχοντες δικαίωμα επιδότησης στην Τηλεθέρμανση;
    Πότε;
    Θαλεγα πότε,αλλά….υπάρχει και η λογοκρισία της ατομικής ενσυναίσθησης και σεβασμού στους αναγνώστες!!
    Μυριστηκαν εκλογές,ξετιναξαν τη Δυτική Μακεδονία με τις δίκαιες μεταβάσεις στις μπορδολογιες,βλέπουν να πιάνουν τα τάρταρα της γης με τις αναλγητες πολιτικές τους και βιάζονται για συμπληρωματικές βεβαιώσεις επιδότησης της τηλεθέρμανσης!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.