ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κοζάνης: Εκπαίδευση και ψυχαγωγία για τα μέλη του Κέντρου στο πλαίσιο εκδρομής στο Βελβεντό



Εκπαίδευση και ψυχαγωγία συνδύασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ) του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο εκδρομής στο Βελβεντό, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας.

Τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ. συνόδευσαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, η διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μεταξένια Καραγιάννη, καθώς και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου, σε μια πραγματικά ωφέλιμη εμπειρία, που συνδύαζε εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο «Καμκούτη». Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο «Αγνάντι», όπου στους καταπράσινους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, παιδιά και συνοδοί, διασκέδασαν παίζοντας διάφορα παιχνίδια. Στους καταπράσινους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου,

Η εκδρομή έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά νέους προορισμούς ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.