Εικαστική και ποιητική έκθεση από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και τη μαθητική ομάδα του περιοδικού ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ



Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και η μαθητική ομάδα του περιοδικού ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ σας προσκαλούν στην εικαστική και ποιητική τους έκθεση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τίτλο ΕΦΗΒΕΙΑ: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΚΙΑ

Οι μαθητές/-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης εκθέτουν τα ζωγραφικά τους έργα, τις φωτογραφίες και τα ποιήματά τους, μέσα από τα οποία αποτυπώνουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την άγρια ομορφιά της εφηβείας. Η εφηβεία, λοιπόν, όχι μέσα από τη ματιά των ενηλίκων αλλά μέσα από το φρέσκο βλέμμα των παιδιών, όπως τη βιώνουν και τη μετασχηματίζουν καλλιτεχνικά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 7μ.μ. στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στα εγκαίνια θα μιλήσουν οι μαθητές/-τριες για τα εικαστικά τους έργα, θα απαγγείλουν τα ποιήματά τους και θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση.. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16-31 Μαΐου 2022.

Επισκεφθείτε την έκθεση, για να γνωρίσετε τη δημιουργικότητα των εφήβων της πόλης μας, τις αγωνίες και τα οράματά τους. Ελάτε στα εγκαίνια για να τους ακούσετε από κοντά.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.