Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»: «Στην Αθήνα τώρα όλοι οι βουλευτές και αυτοδιοικητικοί της περιοχής – Κάποιοι δεν υπολογίζουν ούτε την περιοχή ούτε τους κατοίκους της»



Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια.

Καλά τα ψηφίσματα, καλά και τα ευχολόγια, αλλά δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

ΣΗΜΕΡΑ σύσταση Επιτροπής και ΤΩΡΑ στην Αθήνα για τη «διεκδίκηση του αυτονόητου». Η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στον αγωνιστικό χώρο και της πήραν το πρωτάθλημα στα χαρτιά με το έτσι θέλω.

Θα μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια;

Τώρα στην Αθήνα, ο υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντινίδης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αμανατίδης, η βουλευτής της ΝΔ κ. Βρυζίδου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέτα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Αποστόλου αλλά και όλοι οι πρώην βουλευτές και οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής.

Όποιος νοιάζεται πραγματικά για την τύχη αυτής της περιοχής.

Δεν είναι ότι αδικήθηκε μια ομάδα, είναι ότι κάποιοι δεν υπολογίζουν ούτε την περιοχή ούτε τους κατοίκους της. Είχαμε προειδοποιήσει άλλωστε, ότι μετά θα είναι πιο δύσκολα για εσάς.

Πάρτε θέση για όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος της περιοχής και των ηρώων κατοίκων της που συνεχίζουν και επιμένουν να μένουν στην περιοχή.

Η ομάδα μπήκε στον Ποδοσφαιρικό Χάρτη.

Ήρθε η στιγμή να δούμε αν η Αθήνα μας υπολογίζει πραγματικά!

Με αυτές τις αποφάσεις, ξεφτίλισαν το άθλημα, ξεφτίλισαν τους θεσμούς, ξεφτίλισαν την Δικαιοσύνη, ξεφτιλίζουν και την περιοχή μας!

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.