Ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σερβίων στο 1ο ΕΠΑ.Λ Σερβίων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών



Ενημέρωση σχετικά με τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή πυρκαγιών, την αντιμετώπιση τους καθώς και τις ενέργειες σε περίπτωση σεισμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαίου 2022 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων.

Ο Αρχιπυροσβέστης κ. Αθανάσιος Στάμος τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας, της διατήρησης της ψυχραιμίας καθώς και την αναγκαιότητα της ύπαρξης σχεδίου δράσης και διενέργειας τακτικών ασκήσεων για την αντιμετώπιση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης.

Ο Διευθυντής κ. Κυριάκος Τσολακίδης υπογράμμισε την αναγκαιότητα συνεργασίας και λειτουργίας της σχολικής κοινότητας ως ομάδας, ιδιαίτερα σε κρίσιμες καταστάσεις.

Την ενημέρωση ακολούθησαν ερωτήσεις των μαθητών/τριών και Καθηγητών /τριών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αθανάσιο Στάμο για την ενημέρωση καθώς και τον Διοικητή του ΠΚ Σερβίων Επιπυραγό κ. Νικόλαο Πιπιλή για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Σερβίων
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.