Ανατροπή στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής: Δικαιώθηκε ο Μακεδονικός – Διαμαρτυρία στην Κοζάνη – Η απόφαση της ΕΠΟ

Δεκτή με 3-0 έκανε την έφεση του Μακεδονικού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε την ανατροπή στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής αφού τελικά θα λάβει μέρος η ομάδα του Μακεδονικού και όχι της Κοζάνης. Επίσης με την αφαίρεση 3 βαθμών από την ομάδα της Λευκίμης υποβιβάζεται και παραμένει τελικά στην κατηγορία ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Αναμένεται η προσφυγή στο CAS.

Η απόφαση:

Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Φίλοι της ομάδας της Κοζάνης συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο της πόλης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την απόφαση της ΕΠΟ.

3 σχόλια στο άρθρο “Ανατροπή στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής: Δικαιώθηκε ο Μακεδονικός – Διαμαρτυρία στην Κοζάνη – Η απόφαση της ΕΠΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.