Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Δεσμεύομαι να αρθεί η αδικία σε βάρος των Τ.Κ. Κομνηνών, Μεσοβούνου και Πύργων και την παραμονή τους στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας»



Μετά την επικοινωνία που είχε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές και Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γεώργιο Πιτσιλή, σχετικά με την Απόφαση με θέμα: «Ανακαθορισμός της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)», και την μεταγραφή από τον Σεπτέμβριο 2022 των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, με ΤΚ 53070 (Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργοι) στην ΔΟΥ Φλώρινας, δεσμεύεται να αρθεί η αδικία σε βάρος των Τοπικών Κοινοτήτων, Κομνηνών Μεσοβούνου και Πύργων και να παραμείνουν στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας.

Πάντα κοντά στους πολίτες, προχωράμε μπροστά, παρεμβαίνουμε διορθώνουμε και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΜΙΧΑΛΗ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Δεσμεύομαι να αρθεί η αδικία σε βάρος των Τ.Κ. Κομνηνών, Μεσοβούνου και Πύργων και την παραμονή τους στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας»

  1. …Δέσμευομαι…Δεσμεύσεις εδω,δεσμεύσεις παραπέρα!!!
    Προσεξτε μήπως απ’ τις πολλές δεσμεύσεις σας,καταντησετε Προμηθέας Δεσμώτης,δεμένος στον Καύκασο της επιτελικής σας αχρηστολογιας και κάποιο κοράκι θα τιτρωσκει το ήπαρ της ΝεοΔημοκρατικης σας Υποκρισιας!!
    ” Ώσπερ πελεκαν την πλευρά Σου τετρωμενος…”
    ( Απ τον άφθαστο υμνολογκό θρήνο της Εκκλησίας)
    Στάσις Β’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.