Εντοπίστε αξιοθέατα των Γρεβενών μέσα από το κινητό σας



Σε ηλεκτρονική μορφή ο χάρτης των πολιτιστικών διαδρόμων του  IT CULTURE

Στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG – IPA CBC Greece – Albania (2014-2020) με ακρωνύμιο IT CULTURE, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στην ηλεκτρονική ανάρτηση χάρτη, σε μορφή PDF, προβάλλοντας τα μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα της φιλόξενης περιοχής μας, πολύπλευρα και τεκμηριωμένα.

Πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και παραδοσιακοί οικισμοί παρουσιάζονται – εύχρηστα και απλά – στο πλούσιο αυτό οπτικό υλικό, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν πολύ εύκολα να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή τον φορητό τους υπολογιστή (laptop-tablet).

Ο χάρτης, εμπλουτισμένος με κείμενα, εικόνες και πολλές χρηστικές πληροφορίες, είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr), κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Επισημαίνεται ότι οι χρήστες του διαδικτύου, μπορούν να αντλήσουν επιπλέον εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για τα πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος των τεσσάρων διαδρομών του IT CULTURE στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://roadstoculture.eu/el/.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.