Νίκη ανόδου για τη Μόντσα, με «μπροστάρη» τον Μπεν Γέντερ η Μονακό



Οδεύουμε προς το φινάλε στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το κίνητρο υπερισχύει στα περισσότερα ματς. Η προσοχή μας απόψε επικεντρώνεται στην Serie B, όπου η Μόντσα αντιμετωπίζει εκτός την Περούτζια, και στη Γαλλία, όπου η Λιλ υποδέχεται τη Μονακό.

Το ημερήσιο κουπονι οπαπ με όλα τα ποδοσφαιρικά ματς

  1. Περούτζια – Μόντσα (21:30)

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας και το ζευγάρι Περούτζια – Μόντσα έχει ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 9η θέση και μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Φροζινόνε για να μπει στα πλέι οφ ανόδου. Προέρχεται από ήττα 1-0 στην έδρα της Τερνάνα, αποτέλεσμα που διέκοψε το σερί των δύο νικών. Η Μόντσα βρίσκεται κατάματα με την ιστορία. Κερδίζει, δεν την νοιάζουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ανεβαίνει κατηγορία. Αν τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια. 

➥ Ένα «κλικ» πιο ισχυρό το κίνητρο των φιλοξενούμενων, αξίζει να τους ακολουθήσουμε σε απόδοση 2.07.

  1. Λιλ –  Μονακό (22:00)

Σπουδαίο ματς στη Γαλλία, με τη Λιλ να υποδέχεται τη Μονακό. Η περσινή πρωταθλήτρια απογοήτευσε στην έδρα της Τρουά, έχασε εύκολα 3-0 και πλέον έχασε κάθε ελπίδα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Χωρίς τους τιμωρημένους Ρενάτο Σάντσες (μέσος), Μπουράκ Γιλμάζ (φορ) και τον τραυματία Σέκα (χαφ). Η Μονακό έχει πατήσει το γκάζι και δεν φρενάρει πουθενά. Μετράει 7 σερί νίκες, έχοντας ως τελευταίο ματς το 2-0 εντός με την Ανζέ. Μάχεται για το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βάντερσον, Ντισασί και Τσουαμενί οι επιστροφές της. 

➥ Φαβορί οι Μονεγάσκοι, ωστόσο θεωρούμε πως ενδεχομένη νίκη της θα έρθει μέσω του «πιστολέρο» Μπεν Γεντέρ. Στο 2.10 το να σκοράρει ο Γάλλος επιθετικός.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.