Διαμορφώστε τον γάμο και την βάπτισή σας με μοντέρνα και ποιοτικά προσκλητήρια



Πόσες φορές έχει τελειώσει μια τελετή γάμου ή βάπτισης και έχετε συζητήσει με τους υπόλοιπους καλεσμένους τα προσκλητήρια ή τις μπομπονιέρες;

Αναμφίβολα σε μια τελετή αποτελεί μια αρκετά σημαντική απόφαση το κομμάτι που θα έχετε να επιλέξετε μεταξύ στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες. Με μια μικρή έρευνα στην αγορά μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ και σίγουρα υπάρχουν πρωτότυπες αλλά και μοντέρνες ιδέες για μπομπονιέρες. Έτσι λοιπόν, όταν ξεκινήσετε πρέπει να περάσετε από ορισμένα στάδια. Σε περίπτωση που έχετε οργανώσει τον γάμο σας, θα πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα προσκλητήρια γάμου, τις μπομπονιέρες, τα στέφανα αλλά και τις λαμπάδες. Ενώ, αν μιλάμε για βάπτιση, κατά κύριο λόγο σας ενδιαφέρουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες και λαμπάδες. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες, κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

 

Προσκλητήρια

Ίσως είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Σε περίπτωση γάμου έχετε μια μεγάλη γκάμα επιλογών από μοντέρνα προσκλητήρια, μέχρι αστεία και χιουμοριστικά. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστείτε προσκλητήρια βάπτισης, τότε έχετε πάλι πολλές επιλογές, για αγόρι και για κορίτσι.

Τα προσκλητήρια γάμου είναι μια μεγάλη απόφαση καθώς όλα τα ζευγάρια θέλουν να προσφέρουν όμορφα προσκλητήρια τα οποία και θα μείνουν στους καλεσμένους για να θυμούνται την ημέρα εκείνη. Σε κάθε περίπτωση στο καλλιτεχνικό μας τυπογραφείο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε οικονομικές τιμές για όλα τα γούστα.

 

Μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες χωρίζονται και αυτές σε δυο πολύ σημαντικές κατηγορίες. Αποτελούν αυτές που είναι μπομπονιέρες γάμου αλλά και τις μπομπονιέρες βάπτισης. Σε περίπτωση γάμου τότε το ζευγάρι θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μπομπονιέρες κουτάκια ή τις πιο κλασικές επιλογές που είναι υφασμάτινες μπομπονιέρες. Από την άλλη, στις μπομπονιέρες βάπτισης οι γονείς θα έχουν να επιλέξουν πέρα από τις κλασικές, μπομπονιέρες αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται είτε με το παιδί, είτε κάποιο αντικείμενο το οποίο θα είναι χρήσιμο και χαριτωμένο.

 

Στέφανα

Τέλος, ένα πολύ σημαντικό σημείο στο μυστήριο του γάμου είναι τα στέφανα γάμου. Εδώ, το ζευγάρι έχει να επιλέξει μια μεγάλη ποικιλία και να διαλέξει ανάμεσα στα στέφανα που επιθυμεί. Ασημένια, επάργυρα και χειροποίητα είναι οι 3 βασικές κατηγορίες και επιλογές που θα έχει. Η τιμή διαφέρει από κατηγορία σε κατηγορία καθώς και η ποιότητα. 

Ωστόσο, τα στέφανα είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή του ζευγαριού όπου το ίδιο κρίνει ανάλογα με τις επιθυμίες του. Μαζί με τα στέφανα, συνήθως θα πρέπει να δείτε και τις λαμπάδες γάμου που θα πρέπει να έχετε εκείνη την ημέρα.

Η Τυποπεργαμηνή αποτελεί ένα καλλιτεχνικό τυπογραφείο με είδη γάμου και βάπτισης. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.