«Βροχή» διακοπών ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά – Πάνω από 1.000 εντολές σε όλη τη χώρα καθημερινά



Η ανεξέλεγκτη ακρίβεια στην τιμή του ρεύματος έχει ξεπεράσει τα όρια χιλιάδων καταναλωτών, με χιλιάδες νοικοκυριά να βρίσκονται πλέον αντιμέτωπα με τις διακοπές ρεύματος.

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί των παρόχων ενέργειας είναι αδύνατον να πληρωθούν από χιλιάδες νοικοκυριά, καθώς υπερβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και το μηνιαίο εισόδημα. Την ίδια ώρα οι διακανονισμοί εξυπηρετούνται με μεγάλη δυσκολία όταν καταφθάνουν νέοι, υψηλότεροι τρέχοντες λογαριασμοί.

Μετά από μία σύντομη περίοδος χάριτος λόγω Πάσχα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται – πρωί της Τετάρτης στους δρόμους, με σκοπό να κόψουν το ρεύμα από πολλά σπίτια. Θα πληγούν χιλιάδες πολίτες σε όλη την επικράτεια, ενώ από την αποκοπή δεν γλιτώνουν ούτε τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο OPEN, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης έκανε γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Μόνο στην Αττική κόβεται το ρεύμα σε 500 σπίτια την ημέρα.

«Στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης σε εβδομαδιαία βάση έχουμε 1.200 αιτήσεις για αποκοπές. Σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά περίπου 1.600 αιτήσεις και στην Κρήτη περίπου 1.000 την εβδομάδα», είπε ο κ. Μανιάτης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

3 σχόλια στο άρθρο “«Βροχή» διακοπών ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά – Πάνω από 1.000 εντολές σε όλη τη χώρα καθημερινά

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    Όσο τα Γκόλντεν Μπόις του Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή,τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους σε λογαριασμούς της ΔΕΗ.

  2. Πάνας!!!!!Στέλιος Κ.Καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    Βρε λωποδύτες επιτελικοι!!!
    Ανέβηκε η μετοχη της ΔΕΗ,αλλά έχουμε χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης την ημέρα!!
    Α να μου χαθείτε!!Λάζαρε,δευρο πάλι μέσα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.