Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης αντικρίζει κανείς αν επισκεφτεί τον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κοζάνη.

Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής,  οι εικόνες που αντικρίζει κανείς αν επισκεφτεί τον ιερό ναό, είναι εικόνες ντροπής για έναν ιερό ναό. Ο ίδιος εξέφρασε  τη δυσαρέσκειά  του μέσα από το KOZANILIFE.GR για την κατάσταση που επικρατεί στον αύλειο χώρο του ιερού ναού. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον αύλειο χώρο του ναού επισκέπτονται παρέες νεαρών με αποτέλεσμα να αφήνουν σκουπίδια χωρίς κανείς να μεριμνήσει στη συνέχεια για την καθαριότητα του χώρου.

Εκτός από τα σκουπίδια στον εξωτερικό χώρο του ναού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο ιδιος τόνισε ότι κατά διαστήματα υπήρχαν και σύριγγες, γεγονός που καθιστά πιο σοβαρή την κατάσταση.

Με όλα τα παραπάνω ο ίδιος ζητά από κάθε αρμόδιο να επιληφθεί του θέματος και τη σοβαρότητα της κατάστασης .

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Και ολοι αυτοι,των οποιων αρμοδιοτητα ειναι η συντηρηση και η Ευπρεπεια του Ναου,σημερα θα φορανε καθαρα ρουχα και θα κρατουν Αναστασιμες Λαμπαδες,ίσα με το μποι τους!
    Και η Εκκλησια απο το Δεξι ψαλτηρι θα ψελνει” η Αγια Άννα ειναι δικια μας,αλλα η διατηρηση του Ιερου Ναου της είναι αρμοδιότητα άλλων!
    Δε μας παρατατε,ολοι σας γιγαντες της Υποκρισιας!
    Ενα παντως να γνωριζετε ολοι σας,Αποψε η Αγία Άννα…… θα χαιρεται με χαρά μεγάλη,γιατι;……( σιωπη ,λογω της Ιεροτητας της Ημερας),γιατί Σημερα Ανασταινεται ο Υιός της Παρθενου,της Θυγατρός Της!!
    Ενα ολιγοπιστος δασκαλος!!
    ” για πατε στις 12 και ενα λεπτό,εξω απ το Ναό,θα λάμπει,οσο δεν λάμπουν,ολες οι φορεσιες των σωματων σας και ολες οι λαμπαδες σας μαζί!
    ” Λάμπρυνόν μου την Στολήν της Ψυχής….”
    Θελουμε κι Ανάσταση ολοι μας….ξεχνώντας την Μ.Δευτερα;
    ” τον νυμφώνα Σου βλέπω,Σωτήρ μου,κεκοσμημένον….”
    Αλλά οχι κεκοσμημένον τον Ναό της Αγίας Άννης!!
    Καλή Ανάσταση;

  2. Πριν χρονια ενας Δεσποτης ζητησε και πηρε τα κλειδια απο ολα τα ξωκκλησια για να φερει γυναικες απο Αθηνα
    Οποτε ολοι οι επιτροποι παρετηθηκαν και ετσι ερημωσαν ολα
    Για την ΑγιΑΝΝΑ ειναι θεμα επιτροπων
    Να αναλαβουν οι Γειτονες

    1. Ναι αλλά όταν πλησιάζουν εκλογές ο @@@@@ ο δήμαρχος τρέχει από εκκλησία σε εκκλησία και ενορία να μαζέψει ψήφους και όχι σκουπίδια.

  3. Οι Φαρισαίοι (Εβραίοι παπάδες…)σταύρωσαν τον Χριστό όταν δε εντυπωσιάστηκε καθόλου με το ναό του Σολομώντα όταν μίλησε για όμορφους τάφους ασβεστομενους εξωτερικά που μέσα τους υπάρχει μόνο σαπιλα.. μιλούσε για την σαπιλα του Παπαδαριου..λέτε να εννοούσε μόνο το Παπαδαριου των Εβραίων.. η σαν παντογνώστης έβλεπε και μελλοντικά..ο απόστολος Παύλος ρε έπλεκε καλάθια για να έχει ένα πιάτο φαγητό…ο Πέτρος ήταν ψαράς…αυτοι ντύνονται σαν χρυσομιγες και κυκλοφορούν με χρυσές ράβδους και Μερσεντές και προσφωνεί ο ένας τον άλλο αγιο…θέλουν 50αρικο να σε βαφτίσουν (πρέπει να δε μαζέψει πολλά πενηνταρικα ο πρόδρομος τι όχι..οι παπάδες το ξέρουν αραγε) και και βγαινουνε αραδα φωτογραφίες με κλέφτες πολιτικούς χεράκι χεράκι…οι μόνοι πολιτικοί της εποχής …που ειχε συναντηση ο Χρι1στός ήταν ο Πιλάτος και ο Ηρώδης και όλοι ξέρουμε πως τον πήγανε δεμένο να τους δει με το ζόρι

  4. Αν περιμενε ο Χριστος μας,να πουν το, Χριστός Ανεστη,οι Δεσποτάδες,δε θ ανασταίνονταν ποτέ!
    Οι μεγαλες γιορτες της Εκκλησιας και δή τα Χριστουγεννα και το Πασχα,φανερωνουν απ τη μια το Μεγαλειο και τη Δόξα του Χριστου και το Μεγαλειο της υποκρισιας των Επισκόπων,απ την αλλη μεριά!
    Απ τη μια μερια,ο Χριστος ,ο Βασιλιας του κοσμου,που γεννηθηκε σε ενα υγρο και σκοτεινο Σπηλαιο,ο Βασλιας του κοσμου που σταυρωθηκε με Ακανθινο Στεφανι κι απ την αλλη μερια το σημερινο Ιερατειο,συνεχεια του Εβραικου,οι οποιοι για να καταλαβουν το επισκοπικο τους αξίωμα ,δινουν γη και υδωρ,δηλαδη ψήφους στους πολιτικους,φαγωνονται μεταξυ τους,ποιος απ τους 3 υποψηφιους θα παρει περισσοτερους ψηφους….οι οποιοι τα χριστουγεννα ψελνουν” Η Γεννησις Σου Χριστε ο Θεος ημων…”
    και την Μεγαλη Εβδομαδα,” ” Η Ζωη εν Ταφω….”
    Οι προσευχες του Παπά της Ενορίας και οι πιστοί Ανασταίνουν τον Χριστό μας,οι προσευχες των Δεσποτάδων,των 82 αυτοκρατορων της Ελλαδος,Σήμερα,ανασταίνουν μονον την Υποκρισία!!
    Και επειδη η ψευτια και η Υποκρισια αυξανονται,οσο περνανε τα χρονια,απ τους διοικουντες την Εκκλησια,σε 50 χρονια,οχι μονον Ενας νεος ανθρωπος,δε θα περναει την πορτα της Εκκλησιας,αλλα δε θα υπαρχουν και Στασίδια εντος Της!!!
    Επισκοπικο Αξιωμα σημαινει Θυσια και οχι όχημα 612 Ιππων ή ο μεταφερόμενος επι mersedes ( πώλου)όνου!!

  5. Προσευχη σημαινει: γονατιζω μπροστα στην Εικονα του Χριστου και ζητω το Ελεος Του για ολοκληρο τον κοσμο!!!
    Οι τελευταιοι Επισκοποι,οι οποιοι γονατισαν μπροστα στην Εικονα του Χριστου,πριν τα Φρικτα Μαρτυρια τους,ησαν οι παρακατω: ο Αγιος Χρυσοστομος Σμυρνης,10 Σεπτ του 1922,ο Αγιος Προκοπιος Ικονιου,ο Αγιος Γρηγοριος Κυδωνίων,ο Αγιος Αμβροσιος Μοσχονησιων και ο Αγιος Ευθυμιος,ο Ζήλων( περιοχη)
    Οι παραπανω,εδωσαν αίμα και ελαβον Πνευμα!
    Οι σημερινοι δινουν Υποκρισια και δε θα λαβουν τιποτα στο τελος!!
    Για να δουμε,πόσο πονανε οι αλήθειες;
    Προχθες ευχηθηκε τοΧριστος Ανεστη,ο πατριαρχης ιεροσολυμων,αλλα μεχρι το 2019,ειχε εγκλειστο,φυλακισμενο,τον Ειρηναιο,τον προηγουμενο Πατριαρχη,τον οποιο λυπηθηκε ο Ιερωνυμος Αθηνων και τον βρηκε δωματιο σε γηροκομειο στο Δηλεσι_Βοιωτίας!!!!!
    Βαρθολομαιος,ευχηθηκε κι αυτος το Χριστος Ανεστη,αλλα εβαλε φωτια στην Ουκρανικη Εκκλησια και εστρεψε τον Ρωσικο λαό,κατα της Ελλαδος,οπως ο μητσοτακης που εστειλε οπλα στον πολεμο!!!
    Ο Ελπιδοφορος,βορειου,νοτιου,μεσης και πασης Αμερικης και Συμπασης Υποκρισιας,ευχηθηκε κι αυτος ,το Χριστος Ανεστη,αλλά,οταν ο Ερντογαν εγκαινίαζε το σπιτι της Τουρκίας,στην Αμερική,αυτος κρατουσε την κορδελα,την των εγκανίων και ο Ταταρ,του ψευδουκρατους,εδωσε το ψαλιδι στον Σουλτανο!!
    Και ολοι,οι παραπανω Αγιοι της Υποκρισιας,στις 10 Ιουλιου του 2020, ημέρα αποφράδα,ημερα μετατροπης της Αγιας Σοφιας,σε Τζαμι,ουτε Χριστός Ανεστη,τολμησαν να πουν,αλλα κρυφτηκαν σαν ποντικάκια σ αλευρι απο Τουρκικό τσουβάλι!!!!
    Υποκριτες,αν αγαπουσατε τον Χριστο,ολοι σας,οι Ιησουίτες,επρεπε παραμονη της Αναστασεως,να συλλειτουργησετε και να βροντοφωνάξτε,Χριστος Ανεστη και αμεσως θα διασκορπίζονταν οι εχθροι του Θεου και οι αγαπώντες τους Πολεμους!!!
    Υποκριτες,που φυλακιζετε Πατριαρχες για να γινετε Πατριαρχες,υποκριτες που κρατατε κορδελες για να γινει η Αγια Σοφια Τζαμι,υποκριτες που λετε” σκασιλα μου,εαν με μνημονευει Η Ρωσικη Εκκλησια,ουαι,ουαι,ουαι….7 ουαί!!!
    Και για να ολοκληρωθουν οι παραπανω αληθειες,τα τελευταια χρονια,υπηρχε ενα Δωρο Θεου,στην Εκκλησια και το ονομα Αυτου,Αντωνιος Επισκοπος Σισανιου και Σιατιστης,ενας Ιεραρχης που εδωσε ήθος,ταπείνωση και ασκητικο φρόνημα και σιγουρα θα λάβει ΠΝΕΎΜΑ!!
    Ο Αντωνιος,δε θ αγιάσει,λογω σπουδων του σε Οξφόρδη και Παρισιους( εκει συνεπληρωσε τις Ακαδημαικές του σπουδές),αλλα θ αγιάσει με το ” Αιμα” της αγιασμενης του Ζωης,απ αυτον ,εδω τον κοσμο!!!
    Οποιος θελει λογον αντιλογιας,εδω ειναι το φιλοξενο ΚΟΖΑΝΙ LIFE,εδω κι εγω,το εγω ,απο εμφαση κι οχι απο εγωισμό

  6. Και επειδη στις αλήθειες δεν υπαρχει αντιλογος….
    Ειναι δυνατον,ενας Επισκοπος,μπροστα στν Ωραία Πύλη,ενδεδυμενος με Αυτοκρατορικη στολη,με κορωνα αυτοκρατορικη επι της κεφαλης του και με σκηπτρον αυτοκρατορικο στο χερι του,να εμπνευσει ενα νεο παιδι,το οποιο βρισκεται στο κεντρο του Ναου,κατω απ το Αγρυπνο Ματι του Παντοκρατορος;να ξεσηκωσει τον νεο για ν αγαπησει τον Ταπεινό Χριστο;
    Καλυτερα,εκεινη τη στιγμη να πει ο νεος” Θεε μου,απελθετω απ εμου το ποτηριον τουτον”( το θέαμα) και αμεσως η ψυχη του θα πλημμυρισει απο Φως Χριστου,Αναστασιμο,εφόδιο για ολη τη Ζωη του!!
    82 Αυτοκρατορες του Βυζαντιουεν ετει 2022, βλεπουν τα στασιδια άδεια απο νεους,αλλα δε βλεπουν τις Αυτοκρατορικες στολες τους,που απωθουν τους νεους!!
    Εις τόπον και εις τύπον Χριστού,ηταν ο παπα- Γιώργης του χωριού μου και του καθε χωριου και πολεως,εως τη σημερινη ημερα και οχι οι ” εις τόπον και εις τύπον υποκρισίας”

  7. Μπραβο σε ολους τους αναγνωστες αλλα μην νομιζετε υδρωνει το αυτι τους αυτο που τους ενδιαφερει εινα ποσα μαζεψαν αυτες τις ημερες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

  8. ΣΤΕΛΙΟ Κ Ειναι οτι ποιο επικαιρο σχολιο οτι ποιο ωραιο πραγματικα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.