Deux K: Τσουρέκια με μοναδικά μυρωδικά και την υπογραφή ενός αιώνα – Φέτος την παράσταση κλέβει το τσουρέκι πανετόνε!



Και φέτος τις γιορτές του Πάσχα στα καταστήματα Deux K στην Κοζάνη θα βρείτε τα ξεχωριστά τσουρέκια και όλων των ειδών γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα, που φέρουν την υπογραφή ενός αιώνα.

Παραδοσιακές συνταγές, φυλαγμένες από την “γιαγιά Κατερινούλα”

Στα καταστήματα Deux K το τσουρέκι μπορεί να το απολαύσει κανείς όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά αυτή την εποχή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο!

Τσουρέκια με μοναδικά μυρωδικά που τους δίνουν αυτή την ξεχωριστή γεύση… Μαχλέπι, λίγη μαστίχα, κάρδαμο και αρκετό ζύμωμα και υπομονή για να επιτευχθεί αυτή η υπέροχη ίνα.

Το τσουρέκι πανετόνε σε φόρμα του τοστ φέτος κλέβει την παράσταση. Η γέμιση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα, ενώ η πρώτη τραγανή μπουκιά με την πούδρα αμυγδάλου στο τέλος θα σου αφήσει μια απαλή γεύση με τη γέμιση μπουένο και την αφράτη υφή του!

 

 

Στα καταστήματα Deux K θα βρείτε :

– Τσουρέκι απλό πλεξούδα
– Τσουρέκι κουλούρα με αυγό
– Τσουρέκι πανετόνε σε φόρμα του τοστ με γέμιση bueno και πούδρα αμυγδάλου
– Τσουρέκι γεμιστό με κάστανο και σοκολάτα
– Μίνι τσουρέκι με γέμιση bueno , σοκολάτα γάλακτος & oreo
– Τσουρέκι πανετόνε κουνελακι με ζαχαρόπαστα
– Σοκολατένιο αυγό με αφράτη γαλλική σαντιγί με γεύση καραμέλα, το τριμμένο μπισκότο κανέλας και η μοναδική καραμέλα βουτύρου ως επικάλυψη, δημιουργούν έναν αξεπέραστο γευστικό συνδυασμό!
– Αυγά σοκολατένια σε μεγάλη ποικιλία

Για τη νηστεία της Σαρακοστής στα καταστήματα deux K της Κατερίνας Κορκά στην Κοζάνη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα:

– Αλάδωτα κουλούρια γεμιστά με ταχίνι, ταχινόπιτα, σοκολατόπιτα, μελομακάρονα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.