Στο Ιράν για προετοιμασία ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου



Αναχωρεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ο αθλητής του Συλλόγου μας και Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου για την Τεχεράνη του Ιράν.

Ο αθλητής μας θα συνταξιδέψει μαζί με τον Αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης του 2021 Διονύση Ραψομανίκη του Συλλόγου ΓΑΙΑ ΑΛΊΜΟΥ .

Οι δύο πρωταθλητές της χώρας μας θα παραμείνουν για είκοσι ημέρες στην Τεχεράνη για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας τους, εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών /Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, 18 με 22 Μαΐου όπου θα λάβουν μέρος ως μέλη της Εθνικής ομάδας της χώρας μας ύστερα από την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2022.

Είκοσι μέρες με προγραμματισμένες συναντήσεις και προπονήσεις με την εθνική ομάδα του Ιράν, μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, στο Ολυμπιακό κέντρο της χώρας καθώς και με διακεκριμένους αθλητές, με ολυμπιακούς, παγκόσμιους και ασιατικούς τίτλους.

Οι δύο προπονητές των διακεκριμένων αθλητών Τζένη Ζηνέλη Σκεπετάρη και Αλμασίδης Χρήστος αποφάσισαν τον κοινό προγραμματισμό των αθλητών τους, εδώ και πολλούς μήνες διότι και οι δύο αθλητές βρίσκονται πολύ ψηλά στο παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ και στοχεύουν να βρεθούν στην Ολυμπιάδα του Παρισιού με την βαθμολογία τους.

Επίσης, αυτή τους η προετοιμασία στο Ιράν επικεντρώνεται και στον άμεσο στόχο τους που είναι η κατάκτηση μεταλλίου στο Μάντσεστερ

Το Δ.Σ του Συλλόγου, οι Προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του αθλητή μας εύχεται καλή προετοιμασία στους δύο αθλητές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.