Πόσο φροντίζει ο Δήμος Κοζάνης τους Δημότες του; Οδός Θερμοπυλών: Μία εγκαταλελειμμένη γειτονιά στο κέντρο της Κοζάνης



Οδός Θερμοπυλών. Μία εγκαταλελειμμένη γειτονιά στο κέντρο της Κοζάνης. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Ας αναφέρω τα σημαντικότερα.

1. Λακκούβες στο οδόστρωμα , επικίνδυνες τόσο για τα οχήματα όσο και για τους πεζούς.

2. Πεζοδρόμια ανύπαρκτα ή ότι έχει απομείνει από όταν τοποθετήθηκαν πριν από 40 χρόνια.

3. Το μοναδικό γηπεδάκι 5χ5 μέσα στην πόλη της Κοζάνης το οποίο είχε και πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Η περίφραξη του κομμένη με κίνδυνο όποιο παιδάκι ρισκάρει να παίξει εκεί μέσα να τραυματιστεί από τα σύρματα, ο τάπητας διαλυμένος και γενικά έχει καταντήσει σε τόπο όπου κάποιος συμπολίτης μας καθημερινά πετά αποφάγια.

4. Το κερασάκι στην τούρτα. Δίπλα από το γηπεδάκι υπήρχε μία παιδική χαρά. Την ξήλωσε ο Δήμος Κοζάνης πριν από 2-3 χρόνια για να τοποθετήσει μία καινούργιων προδιαγραφών. Αποτέλεσμα: Χρόνια μετά δεν έχει τοποθετηθεί ούτε παγκάκι.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Νομίζω μιλούν από μόνες τους.

 

 

 

 

 

 

 

Αναγνώστης KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Πόσο φροντίζει ο Δήμος Κοζάνης τους Δημότες του; Οδός Θερμοπυλών: Μία εγκαταλελειμμένη γειτονιά στο κέντρο της Κοζάνης

  1. Η αντιδήμαρχια τεχνικών έργων προτιμάει να ισοπεδώσει τον Δημοτικό Κήπο για χτίσει και να κάνει επιπλέον κατασκευές που είναι αχρειαστες κ επιζήμιες για τον χώρο. Αποδεικνύεται συνεχώς ότι απλά θέλουν να αρπάξουν και να σπαταλήσουν χρήματα, δεν τους ενδιαφέρει η σωστή κατανομή ούτε να γίνουν σωστά έργα. Διαμαρτυρειθειτε γραπτώς στην τεχνική υπηρεσία να γίνει στην περιοχή σας η παιδική χαρά που προβλέπεται για τον Δημοτικό Κήπο. Ο Δημοτικός Κήπος έχει παιδική χαρά. Ολοκαίνουργια. Δύο φορές ξηλωμενη μέσα στο καλοκαίρι. Φτάνει. Ας μοιραστούν τα έργα σε όλη την πόλη.

  2. Δήμαρχος με αντηδημάρχους ανίκανοι άσχετοι και επικίνδυνοι
    Στης ερχόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσουν όλοι για να εξαφανιστούν έχουν φέρει την Κοζάνη και τους κατοίκους της σε εξαθλίωση

  3. Καθ' ομοίωσιν ή απομοίωσιν;ΣτελιοςΚ

    - Edit

    Απαντήστε

    Γινομαι πολιτικος για να προσφερω στους δημοτες,δε γινομαι πολιτικος για να προσφερω στον εαυτο μου!
    Την Κοζανη και καθε παραμελημενη πολη,την φροντιζει το ελεος του Θεου,δεν ειναι και πολιτικος μηχανικος( αν και αρχιτεκτονας του Συμπαντος) να φτιαχνει καινουριους δρομους και πεζοδρομια και να γκρεμιζει εντελως,τα αραχνιασμενα και μισογκρεμισμενα κτισματα!!
    Και στους ανθρωπους και στους πολιτικους και δη στους αιρετους ,τους τοπικους, δώρισε λογικη,συναισθηματα( να νοιζονται για τον συνανθρωπο τους και τον περιβαλλοντα χωρο τους)) ,τους δώρισε και την τάση για δημιουργηκότητα!
    Και οι ανθρωποι,αλλα και οι αιρετοι,μιας και μ αυτους ασχολουμαστε σ’ αυτη τη σελίδα,προτιμούν αντι να αξιοποιουν τα παραπανω δώρα,προτιμουν να διαιωνιζουν τα λόγια του παμπόνηρου Καραγκιόζη,που λέει και σκληρές αλήθειες” τα Εσά Εμά και τα Εμά μάσατα”
    Ο,τι γινεται στην Κοζανη,γινεται σε καθε Κοζανη,γινεται σ ολοκληρη την Ελλαδα,γι αυτο ειμαστε απ τις χειροτερες χώρες του κόσμου,σε καλαισθησια των πολεων!!!
    Δέσμιοι του ατομικού συμφεροντος,του πονηρού εγωισμού,των πολιτικων εξαρτησεων και των έμμονων ιδεών( Τολστοι,” Πολεμος και Ειρηνη”)!!
    Για να γινουμε πολιτισμενοι ,θα περασουν πολλες 200 ετίες,θα γινουμε πολιτισμένοι ανθρωποι και θα εχουμε ομορφες πολεις- στολίδια,οταν το περιτύλιγμα της τυρόπιτας που αγορασαμε ,θα το κρατάμε στο χέρι,μεχρι να βρούμε ενα καλαθάκι αχρήστων και αν δεν βρούμε,να το πετάξουμε στο καλαθι του γραφειου μας ή του σπιτιού μας,αυτο το απλοικό παραδειγμα,το τόσο απλό και αυτονόητο ειναι ο Πολιτισμός,αμ δε!!!
    Το παραπανω με το χαρτι και την τυροπιτα,μου το ανεφερε ενας παλιος μου μαθητης,ο οποιος σπουδασε και σημερα διαπρεπει στην Φινλανδια!!!
    Περπατουσε με εναν συμφοιτητη του Φινλανδο με κατευθυνση το Πανεπιστημιο και καθ’ ολη την διαρκεια της διαδρομης,ο Φινλανδος κρατουσε στο ενα χερι τα βιβλια του και στο αλλο χερι το χαρτι της τυροπιτας,απο κεκτημενη ” πολιτιστικη” ταχύτητα,προσπερνουσε τα πολλα ,καθ’ οδον, καλαθάκια απορριμματων και το εναποθεσε στον κάλαθο της σχολης!!
    “Οσα λεξικα και να συμβουλευτεις,οσα βιβλια και να διαβασεις περι πολιτισμου,αν δεν κρατας στο χερι σου το χαρτάκι,δε θα γινεις ποτέ πολιτισμένος”, ευκολο ή δυσκολο;
    Το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να γινεις πολιτισμενος,αυτο το ευκολο γινεται δυσκολο πολύ και ακατόρθωτο,εαν ….εαν πεταξεις το χαρτί στον δρομο..
    Καλό Πάσχα και στους τοπικούς αιρετους,πάντα σ αυτούς ξεσπάμε,τελικά,δε φταινε μονον αυτοι για τις απολιτιστες και παραμελημενες πολεις μας,φταιμε ολοι,αναπαυθηκαμε στον Ωραιο,Μεγαλο κι Αληθινο( Κ.Παλαμας),Αρχαιο μας Πολιτισμο,χορτασαμε απο την αισθητική ομορφια ,το κάλλος των ” αρχαιων” Παρθενώνων και αποκοιμηθηκαμε,καθεύδουμεν ύπνον Μακάριον!
    Καλύτερα να ημασταν απολιτιστοι,απο παλιά και σιγα- σιγα ,με το περασμα του χρονου,να φτιαχναμε τους Παρθενωνες,οπως οι σημερινες Φινλανδιες,οι πρώην απολίτιστες!!
    Κι αυτος ο Θεός,απ την αρχή,μας εδωσε ολα τα δώρα,ολα τα χαρισματα για να φροντιζουμε και τους ανθρωπους και το περιβαλλον,μεσα στο οποιο Ζούμε;
    Μήπως και γι αυτο φταίει ο Θεός;
    “..ους έσωσε το μάννα,εκινησαν την πτέρναν κατα του Ευεργέτου….”
    Να κραταμε και τα θεσφατα,λογω της” Αυριανης”Μ.Ε!!

  4. Πολλες φορες,η κριτικη μου, εναντι στην Εκκλησιαστικη Ιεραρχια,ειναι σκληρη,τρομαρα μου?αλλα δεν εχω παρει και συγχωροχαρτι απιστιας,Στον Θεο πιστευουμε κι εμεις οι ολιγοπιστοι.το σημαντικο σ αυτη τη χωματενια ζωη ειναι…να λες την γνωμη σου ελευθερα και ν αναγνωριζεις τα λαθη σου,ξερει ο Κριτης να κρινει,αν δεν ξερουμε…εμεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.