Εικόνες εγκατάλειψης στο δασάκι του Άι Σαράντη καταγγέλλει αναγνώστης του KOZANILIFE.GR: «Ο Δήμος Κοζάνης σφυρίζει αδιάφορα – Σε ποιον να απευθυνθούμε;»



Η σημερινή κατάσταση στο δασάκι του Άι Σαράντη.

Τα χόρτα την επόμενη εβδομάδα θα πνίξουν τα πάντα, δέντρα ξεριζωμένα και έτοιμα να πέσουν.

Κι ο Δήμος Κοζάνης σφυρίζει αδιάφορα. Κι ο Δήμος παλι θα λεει δεν ειναι στην αρμοδιότητα του. Σε ποιον κύριοι του δήμου να απευθυνθούμε; Ποιος θα ενδιαφερθεί για το δάσος;

Ενα πνεύμονα ζωής μεσα στην πόλη που το εχετε ξεχάσει; Μονο στον άγιο Δημήτριο τρέχουμε.

Κανω έκκληση μήπως και ενδιαφερθούν και γινει κατι.

Πριν λίγες μερες ειχαμε την πυρκαγιά στα ηπειρωτικά. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν μια σπίθα έπεφτα στα ξερά δέντρα του δάσους.

Τοσο δύσκολο ειναι η υπηρεσία πρασίνου μα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα;

Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους:

 

 

 

 

 

Αναγνώστης του KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Εικόνες εγκατάλειψης στο δασάκι του Άι Σαράντη καταγγέλλει αναγνώστης του KOZANILIFE.GR: «Ο Δήμος Κοζάνης σφυρίζει αδιάφορα – Σε ποιον να απευθυνθούμε;»

  1. Δεν υπάρχει Δήμος δεν υπάρχει κράτος δεν υπάρχει παιδεία!!!!! Ολοκαύτωμα και όλα από το μηδέν,αποτύχαμε ανθρωπάκια μου σε όλους τους τομείς…..

  2. Πας στο Δήμο σου λένε υπεύθυνο είναι το δασαρχείο και όχι εμείς. Εμείς είμαστεαπό την κάτω μεριά του δρόμου, πας στο δασαρχειο σου λένε ναι μεν αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε συνεργείο ούτε χρήματα τι να κάνουμε. Όταν μια σπίθα θα τα κάνει όλα κάρβουνο θα κάνουν τις χωρίς νόημα δηλώσεις και θα εκδίδουν δελτία τύπου για το το έπρεπε να γίνει αλλά δεν πρόλαβαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.