Εκτός συστήματος και σήμερα οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Μέχρι αργά το βράδυ δεν θα λειτουργεί η τηλεθέρμανση με απόφαση ΑΔΜΗΕ



Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Δ.Μ.Η.Ε.) βγαίνουν εκτός συστήματος και σήμερα οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να διακόπτεται, για το διάστημα αυτό, η τροφοδοσία με θερμική ενέργεια της τηλεθέρμανσης Κοζάνης.

Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος σταματάει, προσωρινά, η λειτουργία της τηλεθέρμανσης και αναμένεται να επανέλθει σε λειτουργία σήμερα αργά το βράδυ, αφού ξαναρχίσει η τροφοδοσία της με θερμική ενέργεια από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

7 σχόλια στο άρθρο “Εκτός συστήματος και σήμερα οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Μέχρι αργά το βράδυ δεν θα λειτουργεί η τηλεθέρμανση με απόφαση ΑΔΜΗΕ

  1. Ελλαδα,τεταρτοκοσμικη χωρα.ελλαδα των χορτατων,των συνεδριων των Δελφων και των παγωμενων,πληγωμενων και πονεμενων αδελφων.ελλαδα,εφτακοσμικη χωρα,που κανεις συνεδρια στους Δελφους και στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,κρυωνουν και δεν μπορουν να υπολογισουν τα χρηματα τους,για το αυριανο Πασχα.ελλαδα, χιλιοκοσμικη χωρα, των παντεσπανατων και χορτατων της πολιτικης εξουσιαςκαι εκκλησιαστικησ εξουσιας και με ψημενα αρνια και με εναν λαο,να ψηνει κοκκινα αυγα το ΠΑΣΧΑ,αντι του αμνου,του αλλου,που εφτασε η τιμη του,σημερα στα 14 ευρω,οσες ειναι οι μερες,μεχρι την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

  2. Ουαι υμιν πολιτικοι υποκριτες που, με συνεδρια,καταδικαζετε τον λαο και εκκλησιαστικοι υποκριτες,ακουνητοι και αταραχοι και απαθεις,μπροστα στο Συνεδριο που θα καταδικασει σε 10 ημερες Εκεινον.Εκεινος και ο λαος παντα θα σταυρωνονται,για να συνεδριαζετε εσεις με ψευτικα λογια και μεγαλα και κουφια και νεκρα κηρυγματα.Απαθεις και σκουριασμενες υπαρξεις,προμεσαιωνικες,μου θελετε,να γιορτασετε και 200 χρονια απ την εκρηξη της ελ.επαναστ και 100 χρονια απ την γενοκτονια τωνΠΟΝΤΙΩΝ.ουαι υμιν διαχρονικοι γενοκτονοι του ελληνικου λαου.φτανει πια,μεχρι ποτε θα κτιζετε παλατια με την υποκρισια σας?

  3. Παλάτια ……και οι δυο σας κτισμένα ………με τα όνειρα,τις ελπίδες,τον πόνο και τη δυστυχιά των ανθρώπων και εξωραισμενα και καλλωπισμένα με την υποκρισία σας!!!!!!!
    Η σημερινη πολιτική εξουσία,θέλει τους φτωχούς,φτωχότερους και η Εκκλησια θέλει πιστούς δυστυχισμένους κι αναγκεμενους,όχι για ν’ ανακουφιζει τις πληγές των,αλλά να βγάζει στα πανηγύρια τις πληγές και να ζητιανευει!
    Όμοιος ομοιω αεί πελαζει!!
    Τα δικά σας αλισβερίσια και τα καμωματα σας πληρώνει ο κοσμακης!!!
    Υποκριτές πολιτικοί,σκύβετε και φιλάτε χέρια,αλλά δε σκύβετε στα προβλήματα των ανθρώπων και εσείς οι δεκάδες μεταλλάξεις των βυζαντινών αυτοκρατόρων,ούτε τον αυχένα,σκύβετε, μπρος στα Ιερά Εικονίσματα,μήπως και τσαλακωθουν τα σδερωμενα Ωμοφορια σας!!!!!!!!
    Κόψτε και ράψτε κουστουμακια πολιτικά και στολές βυζαντινες,αντίστοιχα και τρέξτε να προσκυνήσετε τον Νυμφιο σε λίγες μέρες,τουλάχιστον,βγάλτε τη μάσκα της πανδημίας και φορέσετε τη μάσκα της υποκρισιας, εκείνη την ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ,εκείνη που ταιριάζει στα διαχρονικά σας Σφιχταγκαλιασματα!!
    ” Ουαί υμίν….Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριται”
    Τα υπόλοιπα ‘ ουαί”,τη Μ.Δευτερα…..
    Λογια ,λόγια και νεκρά κηρύγματα,και οι αποδώ κι οι αποκει!!
    ” Πίστις άνευ έργων νεκρά εστί”
    Επ.Ιακώβου 2:26!!
    Τωωωωρα,σιγά μη σταξει η υποκρισιας σας!
    Βρομισε το πηγάδι που έπεσε ολόκληρος ο γάιδαρος,σιγά μη σταξει η ουρά του γαϊδάρου,στο ανέβασμα απο….από….το πηγάδι..
    Φίλε,κομμουνιστής,αλλά κάθε Κυριακή Εκκλησια,από 4 χρονών παιδί,μήπως είναι κακό;

  4. Στελιος Κ.δασκαλος

    - Edit

    Απαντήστε

    Το λειτουργημα που εκανα 35 συναπτα ετη,αυτο με ταιζει και κανενα γραφειο πολιτικο και Εκκλησιαστικο,χρωσταω μονο στους αγαπημενους μου γονεις,Στους ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ,στον εαυτο μου και στον ΘΕΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.