Συνεχίζεται η προετοιμασία πρωταθλητών του Ταεκβοντο στην Κοζάνη



Για μια εβδομάδα βρίσκονται στην πόλη της Κοζάνης φιλοξενούμενοι από τον σύλλογό μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ οι: Διονύσης Ραψομανίκης Αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης το 2021 του Συλλόγου 《 ΓΑΙΑ Αλίμου , o Πολωνός Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων 2018 Adrian Wojtkowiak και ο Απόστολος Τεληκωστόγλου, Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Μάιο.

Οι τρεις αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Αγωνιστικής ομάδας μας κυρίου Αλμασίδη Χρήστου προπονούνται δύο φορές την ημέρα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας μαζί και με την αγωνιστική μας ομάδα, ακολουθώντας ένα πλήρες πρόγραμμα αντοχής, ενδυνάμωσης και Ταεκβοντό, με αρκετά σπαρινκ.

Πέντε εβδομάδες απομένουν μέχρι την διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στο Μάντσεστερ και οι Έλληνες αθλητές έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες σε Τίρανα , Βρυξέλλες , σε καμπ Γερμανία, Ισπανία, Νορβηγία, Αθήνα και θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα να συμμετάσχουν σε camp στο εξωτερικό με στόχο την διατήρηση της αγωνιστικής τους ετοιμότητας ενόψει του πρώτου μεγάλου στόχου της χρονιάς.

Το Δ.Σ και οι Προπονητές του Συλλόγου εύχονται στους αθλητές καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους καθώς και στους αγώνες, και ευχαριστούν τους προπονητές τους για την διάθεση συνεργασίας με τον Σύλλογό μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.