Συγχαρητήρια μηνύματα στην ομάδα της Κοζάνης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος



Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα Φ.Σ. Κοζάνη για την κατάκτηση 1ης θέσης στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ευχή όλων για ανάλογη συνέχεια στην προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου για την Superleague 2.


Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει θερμά την Πρωταθλήτρια Ομάδα του ομίλου μας, το Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που ξεκινούν το μεθεπόμενο Σ/Κ και άνοδο στην Επαγγελματική Κατηγορία Superleague 2.


Ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης για την επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου της Κοζάνης: Διοίκηση, προπονητές, παίχτες και φίλαθλοι, καταφέρατε να στέψετε την Κοζάνη πρωταθλήτρια και σε μια τόσο δύσκολη χρονιά να γεμίσετε χαρά κι υπερηφάνεια τον αθλητικό κόσμο όλου του νομού. 

Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Λιοντάρια είστε!


Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας(ΝΔ) Κοζάνης, συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Φ.Σ. Κοζάνη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η προσπάθειά παικτών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο χαρίζοντας στην πόλη ιστορικές στιγμές οι οποίες πανηγυρίστηκαν από όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής. Ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό στην ομάδα της Κοζάνης και στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει για την διεκδίκηση της ανόδου μέσω της διαδικασίας μπαράζ και παράλληλα καλούμε τους φιλάθλους της περιοχής να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους!


Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο ΦΣ Κοζάνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο και εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες των μπαράζ και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η έλευση της νέας διοίκησης με τις οικογένειες Πετρόχειλου – Κεντεποζίδη στο τιμόνι, κατάφερε και έβγαλε την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης από την ποδοσφαιρική ανυποληψία, οδηγώντας την ξανά με οργάνωση πολύ δουλειά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκεί που της αξίζει, δίπλα στα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια στην Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε όλο το ιατρικό τημ και όλους τους ανθρώπους δίπλα από την ομάδα και φυσικά στον παλαίμαχο που έχει αναλάβει δυναμικό ρόλο στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας μας, τον Πητ Τσακιρίδη.

Πολλές ευχές για υγεία σε όλους και με την ελπίδα να γιορτάζουμε την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 2.

Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης


Συγχαρητήριο μήνυμα αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ΦΣ Κοζάνης στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους παράγοντες και τη διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και η διεκδίκηση του στόχου να στεφθεί με επιτυχία ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο το Φ.Σ. Κοζάνης να αγωνίζεται στη  Super League 2.

Σύσσωμο το φίλαθλο κοινό και οι φορείς να στηρίξουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Φ.Σ. Κοζάνης για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία ώστε η  πετυχημένη αυτή πορεία να αποτελέσει για το ποδόσφαιρο της Κοζάνης την αρχή για τις επόμενες συλλογικές επιτυχίες του.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.