Τραγωδία από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες – Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης – Γκάγκα



Τη σορό ενός ατόμου εντόπισαν πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί στην κλινική Covid στο δεύτερο όροφο του πέτρινου κτιρίου του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου. Επιπλέον, 35 ασθενείς διακομίστηκαν σε άλλο νοσοκομείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, για να ενημερωθούν λεπτομερώς για το περιστατικό και για την κατάσταση υγείας των ασθενών.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τραγωδία από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες – Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης – Γκάγκα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.